Csak én látom rosszul? (beszélgetés)
Nem ugyanaz a szeretetnyelve.
Nyilván mások is mondták itt, olvass a témának utána.
Én sem kapok évekig semmit.
Máskor meg - igen, általában külföldről - meg hazaállít Dáriusz kincsével. Ami meg nekem nem érték, és berakom a fiókba. De tudom, hogy ő ilyen, így szeretem 20 éve.
Az is lehet. :) Kicsit magasabbak lettek a falak körülöttem.
Remek kőműves vagyok. Lebonthatatlan.
Én sem haragszom, csak kerestem összefüggést. Ezúttal találat nélkül. :)
... esetleg te is változtál, hisz minden kommunikáció kétszereplős, egyedül senki sem viheti el a balhét.
Én nem haragszom.
Hát ez ütősen fenomenális, köszönöm, hogy elolvashattam!
Bőven elférhetne egy vezető női hetilap jegyzeteként is 👌
Hogy normálisék elgondolkodnak-e?
Nem tudom.
Bízzunk benne.
Én nagyon élveztem :)
Szzerintem igen, ez. Ebből indult, de az indító hszben csak a jéghegy csúcsát láthattuk. Most már azért kicsit többet, de gondolom, merész lenne azt mondani, hogy ebből már belelátunk mások életébe mert nem.
Csak a leírt infók alapján ez jött le:
Adva van egy házaspár, minden nagyjából oké, normálisék 2 gyerekkel. Nem tudni még ebből, hogy anyóssal milyen volt a viszony, mindig rossz, vagy csak akkor romlott el,amikor normálisék Gézàja a külföldön gürizett pénzt nemcsak Normálisné Gizikére és két gyönyörű utódjukra fordította hanem a szüleit is tàmogatta.
Ez Gizikét elkezdte zavarni és hangot adott elégedetlenségének. Hun a pénz, Géza??? Csak nem megint anyádnak adtad? Ez így nem mehet tovább!
Nem tudhatjuk, hogy mikyen vita árán vagy vita nélkül, de Géza beleegyezett, hogy jó, Gizike, akkor legyen nálad a kassza. Gizike azért kávéra adott pénzt és megnyugodott, hogy anyósék nem fognak az ő pénzükön töltött káposztázni.
Géza azonban nem szólt, de belül kicsit dühös volt, és a csendes bosszú,passzív ellenállás útját vâlasztotta: Bammeg Gizike, ha nem adhatok a muternek egy kis pénzt, akkor te meg bazmeg a valentinnapodat és nem kapsz semmit. Amúgy is majd fájdítsam a fejem kávémentesen, hogy virágot vihessek neked,bakker??
Gizike mélyen megbántódott és nem értette, hogy neki miért nem járt valentinnapra semmi.
Géza pedig nem meri felvállalni, hogy direkt csinálta, ezért a kérdésre, hogy miért: hát mert nálad van a pénz.
Ez a kettejük játszmája.
Van ez a pikáns kis szlenged, ami nekem nem jön be, bocsi :)
Fórumindítónak esetleg tudsz valami jót tanácsolni vele?
Pont ezt írta hoponopoo! Ide másolom, jó!?
189. hoponopoo 2017-02-18 21:40
Honnan is indult ez az anyóstéma?
Kb onnan, hogy elborzadtam a gondolatra, hogy ráüljek a férjem által keresett pénzre, nehogy az édesanyjára költsön belőle, majd várjak tőle Valentin napi virágot, kávépénzből összespórolva.
Lehet, hogy velem van a baj. Sorry :)
Honnan is indult ez az anyóstéma?
Kb onnan, hogy elborzadtam a gondolatra, hogy ráüljek a férjem által keresett pénzre, nehogy az édesanyjára költsön belőle, majd várjak tőle Valentin napi virágot, kávépénzből összespórolva.
Lehet, hogy velem van a baj. Sorry :)
Nekem nem pajtásom az anyósom :)
Az baj? :D
Ahogy Enissa mondja, szó szerint.
Hova ragozzam még?
Észreveszitek amúgy magatokat? Kajakra egymásba álltok és mindenki bizonygatja milyen jól tudja kezelni anyospajtast.
Van baj 😄
További ajánlott fórumok:
- Én látom rosszul vagy tényleg így van?
- Én látom rosszul vagy tényleg nem kellünk a bébivel?
- Megcsaltam a férjem. Szerintetek csak rosszul hatott rám az ital vagy bedrogoztak?
- Rosszul esik, hogy engem nem hívtak csak vasárnapra, mit tegyek?
- Én látom rosszul?
- Hogyan kezeléd ezt a helyzetet? Én látom rosszul?