Csak cicásoknak! (beszélgetés)
Több oka is van. Az egyik helyen a közelben valaki hurkot rak ki, nem tudni kicsoda, ott már pusztult el cicám. Egy másik mikor 2 nap nem jött haza, később a nyakán körbe húsig le volt dörzsölve a szőr. Ő valahogy kiszabadult. Az egyik szomszédom pedig folyamatosan rakja ki az egérmérget. Azóta csak tőlünk távoli helyeken vannak macskák. És nem utolsó sorban az anyagiak. Mint tudjuk, nem csak ennivalót kell venni a cicának, amiből már a középkategóriás sem olcsó. Időnként beteg is a cica, az orvos tetemes összegbe kerül. Főleg mikor a cica már öreg. Így volt az utolsó, a profilomban látható cicával is. Végül elárulom, igen szerény anyagiak között élek, rettenetesen észnél kell lenni hogy hó végéig elég legyen egymagamra is.
Ja, és nem említettem a koromat. E miatt felelősséggel kisállatot vállalni nem lehet mivel egyedül élek. Főleg annak fényében hogy már 2x rákos is voltam. Szóval marad a szeretet utáni sóvárgás.
Judit ezt a cicáimon tapasztaltam.
Rákérdeztünk, ker húst, nyekegett és szaladt a hűtőhöz.
Gyümölcs kérdésre a kosárhoz.
Szeretett sétálni, a lányom babakocsiban tologatta, amikor mindta neki, sételunk, a cica ugrott be a babakocsiba.
Vagy jelezte, ha akar menni, beugrott és nézte a bejáratot.
Egyébként ,az a cica állandóan dumált, mas-más hangon nyekegett.
Akivel lakásban él közvetlenül cica, kutya, az tudja, hogy intelligensek az állatok. Ha közel engedjük magunkhoz őket, megtapasztalhatjuk, hogy fantasztikus teremtmények.
Többet értékek a kommunikációnból, mint mi az övékéből.
Imádni való!
Az utolsó cicámról még itt is őrzök fotót. Nagyon hiányzik, de már nekem nem lehet másik.
Én a macskámmal konkrétan beszélgetni szoktam. Visszadumál rendszeresen. Pláne, ha rászólok valamiért.
Vannak annyira okosak, mint a kutyák, csak nincs kedvük behódolni az embernek.
További ajánlott fórumok:
- Mondok egy szót, mi jut róla eszedbe? Csak egy szót kérek!
- SZÓLÁNC! Csak melléknevekből...
- Hülye kérdések fóruma, csak pihenteknek!!! :- D
- 4-betűs értelmes szavakat írj csak egy betűt lehet meg változtatni
- SZÓLÁNC csak igékből
- SZÓ-kígyó:Egy 3 betűs értelmes szóból jussunk el egy megadott 3 betűs szóig, úgy hogy minden lépésben csak egy betűt változtatunk meg!