Csak a szexre kellettem? (beszélgetés)
Vágj vissza, Te is mondj el róla minden rosszat amit csak lehet..
hátha felnyílik a szeme..
persze folytatásban ne is gondolkozz, csak alázd le, és kész! :)
Saját maga írta egy hozzászólásában: "figyelj, én kívántam nekem semmi bajom a kinézetével. és az is oké, hogy csak szexre kellettem, de ez nem ok arra, hogy lefikázzon..."
Tehát neki is elég volt a "csak szex". Ha többet is akart volna akkor nem ez lett volna a véleménye (megint ollóztam):"én próbáltam a srácot megismerni, anynra nem méltetott, hogy megismerjem"
Ha valaki veled így viselkedik, akkor a harmadik alkalommal, csak mert kívánod odaadod magad? Szerintem nem. Ezért írtam neki, hogy ne adja magát olyan könnyen mint egy útszéli. A viselkedése felhívás volt egy keringőre. Persze a srác meg jól kihasználta.Bár én a másik felet is simán meghallgatnám.Az itteni gyerekes és sértődött kommentjei és a nekem küldött szintén nem tisztességes (legalább olyan gyerekes, támadó, mint a kis farkazás volt a srácnak)üzenetei után el tudom képzelni, hogy ő csak egy sértődött kiscsajszi, akit mert dobták (és persze kihasználták vagy okot adott rá) most pörög.
Mert ő valószínűleg nem csak szexet akart, hanem naivan hitt a srácnak.
Igazából nem is az a fő baj, hogy túl gyorsan odaadta magát, hanem, hogy nem figyelt eléggé az egyéb jelekre, amikből pedig kiderült (volna), hogy nem akar tőle mást.
Köszönöm.
Szegény kedvescsajszi! Hamar töröltette magát.
Vagy hazudott, hogy 23 éves, vagy..., vagy...
Amíg ilyen nőnemű lények vannak, addig miért csodálkoznak annyian, hogy milyenek a férfiak???
Én meg remélem hogy az "életeben" találkozok majd vele, elég sok nő között forgok hetente 5-6 alkalommal napi 8 órában:) Bár ha normális "cicababa" jut (van ilyen, van egy ilyen csaj ismerősöm, második diplomáját csinálja, szüleinek a piacon van standjuk, ő is megy ki velük répát meg krumplit szedni sokszor a földjükre, most jött meg külföldről ahol kint volt tanulni egyetemen, és mindig fél méteres mosoly terült szét a gyönyörű arcán mikor odamegyek a piacon hozzá a standhoz, mert besegít árulni a szüleinek, szóval van közöttük is nagyon jó és kedves is persze, csak ez ritka) az sem baj, a társkeresés meg folyamat felgyorsításnak van.. :) mivel mostanában nem igazán járok el sehová a sok meló miatt.
Azért köszi, próbálkozom, a remény hal meg utoljára mert ő a gyilkos :D..
Ismerek én is gyönyörű molett nőket akikért a fél karom odaadnám amúgy :) Én szeretem ha van mit fogni egy nőn ;)
:D remélem,azért idővel bele fogsz botlani a társkeresőn ebbe az átlag(nak látszó)csajsziba:) sok sikert!
iiigen..a szép nők közül sokan meg külön elvárják,h ne kelljen dolgozniuk..nem irigyellek az új munkatárssal.
Én nekem az átlagos kinézetű nők a kedvenceim pl. .. most kapok magam mellé kolléganőm helyére egy cicababát (tényleg fullos csaj), akivel együtt kell majd dolgoznom. Kaptam infót hogy jó pár raktáros srácnak már megvolt a csaj, dolgozni nem szeret, le akarták fokozni ergo elvileg ez egy utolsó esély neki hogy maradhasson a posztján, különben mehet operátornak.
Imádom a szép nőket, de valahogy tartok tőlük egy bizonyos távolságot mert feszéjeznek, eleinte mindig zavarban vagyok a közelükben, s előre tartok tőle hogy most mi a fene lesz. Az előző cicababával megjártam, majdnem rá is ment az állásom, mert a csaj nem akart melózni, csak beszélgetni a kolléganőkkle, én meg mehettem mindig utána mikor szükségem lett volna rá. A végén rám hivatkozva mondott fel, pedig SOHA nem voltam vele bunkó, csak normálisan szóltam neki hogy dolgozzon is.
Jövő héttől elvileg extra szép kolléganőm lesz, előre "tartok" is tőle..
Nekem átlag kell.... és kész:D
Figyi én csak a hangvételre reagáltam. Mint mondtam, nekem a kinézet mellékes bizonyos szempontból. De a gnóm jelző egy kicsit túlzás más emberre, de ha megfigyeled, azért van benne igazság amit írtam. Nekem is molett és elég csúnyácska párom volt és odáig voltam érte (akkor pl. ő volt nekem a legszebb).. de ezt pl. mellette első kézből tapasztaltam.. ennél jobb alap nem is kell.
De ez nem a témához tartozik amúgy. De az tévedés hogy minden pasi csúnya (kivétel ez alól a mai divatos csórikák) de minden nő szép és kivétel nélkül leszólhatja a pasikat akik pl. nem dzsásztinbíbörbradpitt kombók:)
Nem tudom..nincs középút?olyan átlagos nő..a cicababa,meg a másik véglet között?
(egyébként a párom is ezt meséli-sok női munkatárssal-hogy egészen jelentéktelen,sőt hülye,és mmhmm..még csak nem is jókülsejű nők viselkednek úgy nap mint nap,mint a királykisasszonyok. Pl.nem köszönnek vissza,meg úgy néznek folyvást,mint a varánuszok)
Mennyi idős vagy?
Legközelebb nézd meg jobban, kivel állsz le.
Nem akarok beleszólni, de ez a lány véleményt kért és nem leszidást. Nem azt kérte, hogy leírjátok mekkora szajha. Csak annyit kérdezett, hogy szexre kellett-e a srácnak.
Szexre kellettél csajszi, de ne sajnáld. Ezzel a srác mutatkozott be.
További ajánlott fórumok:
- Tényleg minden pasi csak a szexre megy?
- Miért csak szexre kellek a férfiaknak?
- Miért van az, hogy a ducikat csak átvágják, vagy csak szexre kellenek?
- Olyan fura hogy csak "arra" kellettem...
- Csak szexre kellettem......
- Olyan fura érzésem van! Eddig iszonyúan anyás volt a pici lányom, csak én kellettem neki, pár napja viszont apát hívja!