Covid ellen ezüstkolloid és Solumium? (beszélgetés)
Gondolom Dr. Szikra Tamás is nagyobb dózist fogyasztott el és hosszabb ideig az ezüstkolloidból, és nemcsak időnként kúraszerűen használta.
Többen 10-12 éve fogyasztják időnként, és nem kékültek be tőle. No persze végülis minden emberi szervezet más.
Nem lehet igaz!!
Bortonben van a helyed .
Covid ellen ORVOS !!!
Ennyi .
Mi az hogy ezustkolloid CSAK ritkan szinezi szurkere a bort ??
Dr Szikra Tamas , a nagy orvos es termeszetgyogyasz JELEN PILLANATBAN szurken sajnalja , hogy hasznalta... es arulta!
Es szerencseje volt , mert CSAK ronda : van amikor az ezust , amit a szervezet nem tud kiuriteni csak lerakodassal , pl a majban csapodik ki es öl!! , rombol...
Egy linket sem láttam konkrét kutatási eredményekhez. Nekem nem meggyőző.
Először antibiotikum, utána már minden ellen is jó, és persze semmi mellékhatás...
Felnőtt ember vagy, döntsd el magad, nem túl szép ez, hogy igaz legyen?
Innen vettük: ezüstkolloid-info.com
"Az Ezüstkolloid több mint 650 féle baktériumtörzset, (a testbarát bacilusokat kivéve) vírust, gombát, és penészt képes elpusztítani. Vizsgálatok kimutatták, hogy szokatlanul gyorsan hat, kb. 5-6 perc leforgása alatt pusztítja el a kórokozókat."
Fel nem tudom fogni, hogy honnan veszitek, hogy az ezüst vírusölő lenne. Baktériumölő hatásáról inkább beszélnek, na de vírus...
Nem, a Habsburgok nem emiatt használtak ezüst étkészletet. Már csak azért sem, mert a vírusokat a 19. század legvégén azonosították, és a 20. század közepén kerültek be a köztudatban. Hol voltak akkor már a Habsburgok?
Na ezt jó olvasni, mondjuk már elég sokan számoltak be hasonló pozitív tapasztalatokról.
Sosem felejtem annak a természetgyógyászati termékekkel foglalkozó illetőnek a szavait, aki egyszer azt mondta nekem, hogy ezt üzeni a szkeptikusoknak: "Isten ments, hogy kipróbáljátok az általam ajánlott készítményeket, eszetekbe ne jusson, hát nehogy már meggyógyuljatok tőlük!" :D
Akkor jó, ha megnyugodtál, örülök neki. :)
Ok, akkor keressünk más témákat, van itt bőven választék. :)
Igyad, igyad, mondom.
Teljesen nyugodt vagyok.
Részemről már sokkal többet foglalkoztam a témával itt, mint kellett volna.
👋
Szia.
Igen, ezeket én is olvastam a neten, érdekes dolgok valóban.
Az én jószándékom igen messze van a nyugtalanságtól.
Felőlem literszám is ihatod, mint írtam már: te tested, te egészséged.
Főleg, ha a jószándékra gúnyolódás a válasz.
Sziasztok!
Az ezüst természetes virusölő.A Habszburgok étkészlete is e miatt ezüstből vot.Meg lehet nézni Bécsbe.Öblögetésre használni szerintem nagyon hasznos és jó a vírus ellen.Vannak ezüst szállal átszőtt zoknik, pont e miatt.Ezüst szállal átszőtt fehér kesztyűt használtak a pincérek aa virus ellen külföldön.Nekem is van.
Na tessék, akkor csak van alapja a "szóbeszédnek".
És amúgy hamar helyrehozott téged az ezüstkolloid?