Contractubex géllel kapcsolatban mik a tapasztalatok? (tudásbázis)
Szia! Nekem nem csinált semmit, csak szét húzta a hegem :( 1 hoxás felhasználó el is meslte, h ez pontosan miért történt, de már nem tudnám leírni neked. Nem lettem tőle kiütéses, de nem tudok róla jót mondani.
Amik viszont használtak nekem és rengetek ismerősömnek: aoler vera first, vagy aole virág nedve és dermatix krém. Elég húzós az áruk, de pl a dermatix nekem nem is fogyott el fl év alatt, m annyi volt a szavija. Ebből nagyon pici kell, m nehezen szívódik fel, egy szilikonos krém, de 5-10 perc után lehet rá ruhát venni, és pl alapozóval is fedheted a hegedet, ha ezt kened az alapozó alá. Sok sikert!
Van 2 fotó az adatlapomon, ezt az általam emlitett két krémmel értem el. a szebbik fotó után még van javulás, már szinte nem is látszik semmi a vágásomból.
Majd keresek egy contratubexes fotót is.
Szia, ez a krém nem a legjobb :(
Amúgy egy cipőben járok, nekem 1 hete volt varratszedésem és pár napja kezdtem Zeraderm-el kenni..... kivi vagyok a hatásra...
El kell, hogy keseritselek:( Ez a krém nem jó semmire, max arra, hogy kiütéses legyél és viszkedj. Én és sokan igy jártunk, akik használták. A körömvirágkrém sokkal jobb, vagy a dermatix, de az drága.
1 hette vették ki a kapcsokat? Akkor simán használhatod már.
További ajánlott fórumok:
- Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban?
- Mik a tapasztalatok a juharszirupos diétával kapcsolatban?
- Mik a tapasztalatok a Herbalife termékeivel kapcsolatban?
- Mik a tapasztalataitok a dr. Lenkei-féle vitaminokkal kapcsolatban?
- Mik a tapasztalatok a Titán géllel kapcsolatban?
- Mik a tapasztalatok a Dr. Kelen Fitness Orange Anticellulit géllel kapcsolatban?