Conisatio utáni vérzés gondot jelent? (tudásbázis kérdés)
2. Nancy Ann
máj. 12. 13:33
A konizációval nincs tapasztalatom, de polipgyanú miatt pár éve volt küretem. Másnap semmi nem volt még, pedig következő napra szabadságot vettem ki, hogy pihenjek. Azt követő napon mentem dolgozni (irodai munka,semmi megterhelés), es olyan erős, menstruáció szerű, fájdalommal is járó vérzés kezdődött, hogy megijedtem és visszamentem az orvoshoz. Végül pár nap alatt elmúlt, és nem volt gond.Csak nem értettem, hogyha elvileg lekaparák a méh nyálkahártyát, akkor nem lehet menstruáció szerű dolog-gondoltam én, laikus. De nem jelentett gondot, és kiderült, hogy még polipom sem volt.
máj. 11. 09:58
Sziasztok!
Csütörtök volt kúpkimetszèses műtétem (Lletz) és küret. Pénteken egyáltalán nem véreztem,de ma elkezdődött,pedig egyáltalán nem mozgok,csak néha kelek fel. Akinek volt ilyen műtétje meddig vérzett és mennyire? Normális vagy esetleg ez gondot jelent?
Köszönöm a válaszokat!
További ajánlott fórumok:
- Erős vérzés esetén mit javasolnátok egy 14 éves lánynak, ha a tampon felhelyezése gondot jelent?
- Elsős gyereknél gyakori WC-zés gondot jelenthet?
- Hajnalban ha felkel kisfiam, gyümilevet kap inni vagy teát, mert a vizet biztos, hogy nem inná meg. Gondot jelent ez?
- Gondot jelenthet, ha próbaidőben szólok a terhességemről?
- Diane 35-öt szedek másfél éve, 3 hónapja a ciklusom közepén két napig gyenge vérzés jelentkezik (mindig ugyanakkor). Mi lehet ez?
- 46 évesen ha kimarad a vérzés, már a változókort jelenti?