Closty - természetes aktus ----> ikrek? (tudásbázis)
Hátha él még a kérdés: én 1 ciklusban szedtem clostit, és már 90 napja nem jött meg :-) és ikreink lesznek, pedig a családban csak nagyon távol van 1 ikerpár...
A cisztáról annyit, hogy tavaly műtöttek endometriózissal, mindkét petefészkemen volt 1-1 csokiciszta, az egyiket petefészek-állomány megóvása miatt nem távolították el, csak leszívták, az a mai napig megvan, szóval nem a closti miatt alakult ki.
Kedves Bea!
Három closty kúra, háromszor egy Babó, sajnos csak egy maradt Velünk,a Kisfiam, de utána spontán lett egy gyönyörű Kislányunk.
Te most kezded a Clostyt, ha igen, egy kalappal!!!
Nem kaptál tüszprepesztőt?
Én sokszor szedtem clostit és az utcsó alkalommal(más gyógyszerrel kombinálva) lett rengeteg tüszőm, 9 nagy és 9 kisebb és ezekből 1 baba lett.
Szerintem az is befolyásolhatja, hogy nem e volt a rokonságban iker terhesség.
Úgy értettem, hogy 5 napig tartott a kúra, napi 2X1. Nem, semmi mellékhatás, hatás viszont annál inkább. :)
De nekem semmit nem néztek UH-on, hogy van-e egyáltalán peteérés...
Szia(sztok)!
Neked nem okozott cisztákat az 5X2 szem?
Én 2X1-et kezdtem, de 1 petesejt sem érett meg kellő nagyságúra, viszont lett jó pár pici, amit meg ugye már cisztáknak hívnak, mert nem érett meg és nem repedt ki. :(
Jaaa és meg se jött továbbra sem nekem tőle.
A 27. napon kezdtem el pár napig barnázni. :(
Csatlakozom az előttem szólókhoz:
2 gyerek - 2 closty, sosem ikrek pedig nagyon szerettem volna.......
További ajánlott fórumok:
- Miért hisznek az emberek a természetgyógyászatban, homeopátiában és más effélében?
- Hogyan szüljünk? Természetes vagy császár?
- Orvos természetgyógyász segít itt Kérdezzetek
- Hiszel a természetfeletti dolgokban és mi a véleményed róluk?
- Mikor lesz végre természetesebb a szépségideál?
- Closty vagy termeszetes fogamzas?