Class Fm analóg megszűnése óta milyen rádiót hallgatsz kocsiban, vagy ott ahol nincs net? (beszélgetés)
Hát én a melóhelyemen hallgattam.
Rádió1-ről mondták, hogy hú de jó.
Na, ma már lekapcsoltam inkább a rádiót, mert komolyan 3x leadni egy nap egy számot? És ez csak 8-16-ig... úgyhogy übergáz. Hallgatnám a Sláger fm-et. de ezen a régi készüléken valami miatt nem jön be tisztán. Mondjuk otthon se, pedig az újabb készülék.
Olvastam, hogy van olyan rádió, hogy internet rádió készülék. Tud erről valaki valami okosat?
Ha a gépemen szól a rádió, azt nem tudom elviselni.
Jó kérdés.
Régen Petőfit hallgattunk, de khm... nos, tudjátok mi lett vele, "kormányhatalom" alá került. Amúgy épp azért hallgattunk Petőfit, mert szerettük a különleges dalokat, a mostani mainstream vonallal nem tudunk mit kezdeni, meg azért sem hallgatjuk, mert ezzel is tiltakozunk az ellen, hogy politikai hatalomátvétel legyen a médiában.
A Class FM-mel, mint tudjuk, ugyanez történt, ilyen okokból nem folytathatták a sugárzást.
Most a Rádió1 az egyetlen adó, amely nagy lefedettséggel bír az országban, de annak Vajna a tulaja és épp azért szűnt meg a Class Fm, hogy ne legyen versenytársa a Rádió1-nek. Azt azért nem hallgatjuk, mert egyrészt unalmas, másrészt ezzel szintén a magyar szabad média szétverése ellen tiltakozunk, ha már máshogy nem lehet.
Balázsékat nagxon utálom.
Rock rádió király!
Sláger rádiót.
De eddig is azt hallgattam! Balázs stílusa kicsit sem jön be.
Ők nagyon jók voltak. Sajnálom, remélem, folytatni fogják.
Bár én a kocsiban a helyi rádiót szoktam hallgatni a hírek miatt.
ettől csak sírok :(
Pál utcai fiúk-ból való dalon főleg.
Én Bocsiéket hallgatom a Music fm-en.
Telefonra is le lehet tölteni, bár én még így nem próbáltam.
Napközben a zene jó szar, de ez van.
Remélem hamar jönnek vissza Balázsék.
További ajánlott fórumok:
- Milyen zenét hallgatsz MOST?
- Milyen zenét hallgatsz?
- Mit hallgatsz most, vagy mit hallgattál utoljára? (zenét, amit te akartál hallani)
- Székrekedés megszűnéséért mit kell tenni? Nem akarok életem végéig teákat és mindenféle más kütyüt enni/inni! Már nem bírom!
- Munkaviszony megszűnése határozott munkaszerződésnél
- Telekom feltöltőkártyás telefon Domino Most megszűnése