Cinikus, kaján megjegyzés esetén, pl.nőknél Cuncika, Cuncimókus, pasinak hasonlót mit mondanál? (tudásbázis)
De,gyerekeknek szólt.Nem erotikus mese,vagy mi,csak az egyik negatív szereplő neve fogott meg.a minimaxon is volt ez a mese.
Nem tudom,így beugrik-e neked,vagy bárki másnak.
A dal vége felé,az a sárga punkhajó,kissé molett hölgyemégy azt hiszem a popócici.Régen láttam már a mesét,valamikor 20 éve :)
popócici :D
Vagy ez nem jó?
Én találkoztam egy erotikus népmese gyűjteménnyel, abban a "fasztok" a "pina" szinonimája volt. Szerintem a tok funkciójában a tarisznyától nem áll távol, így meglátásom szerint a fasztarisznya a vagina szinonimája ként is értelmezhető.
Míg a tok-hüvely megegyeztetés sokkal egyértelműbb, addig a tarisznya-hüvely kevésbé. Bár mindegyikbe beleteszünk, eldugjuk benne a dolgokat, ugyanígy a péniszhez közeli szerv, a here is párhuzamba hozható a tarisznyával. Gondoljunk a tarisznya mozgására, miként tulajdonosa oldalán lépésről lépésre ringatózik. Így a fent említett "fasztarisznya" a herével azonos jelentést mutat.
:DDD
nyuszipapucs :)
De én fel sem figyelek az ilyesmire. Szerintem ebből valójában kár ügyet csinálni.
Kurafi:)
A 83 éves dédnagymamám szerint ez a ku..a férfi megfelelője:))))
kisfiú
:)
További ajánlott fórumok:
- Amikor elég egy rossz megjegyzés az elhatározáshoz...
- Mi a véleményetek azokról a barátnőkről, akik "nagyon szeretnek", de folyton sértő megjegyzést tesznek rátok?
- Ételekkel, élelmiszerekkel, sütés-főzési alapanyagokkal kapcsolatos kérdések, megjegyzések
- Szerintetek mi a legkínosabb megjegyzés, amit egy pasi egy nőtől kaphat az ágyban?
- Tudnátok mondani szarkasztikus megjegyzéseket, vicceket?
- A nagymamám mindenre megjegyzést tesz