Ciki vagy nem, 39 évesen még mindig hiányzik az az érzés,... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Ha lett volna valaki aki szívből pótolta volna..biztosan másabb érzések volnának bennem.
Persze,jól esik nekem ha időnként anyáskodnak kicsit az idősebb kolléganőim (15-20 évvel).Mármint ne úgy képzeld el mint egy gyerekkel.
Megértem az érzéseidet, a hiány érzésedet.
Ha ezt a hiányt felnőttként is így éled meg, akkor ez már így marad meg benned.
Sajnálom, hogy gyermekként nem kaptál segítséget anyukád elvesztésének feldolgozásában.
Azt gondolom,hogy aki túl fiatalon veszít el egy szülőt,sokkal rosszabb mint egy bizonyos megélt kor után.
Egy gyerek máshogy vágyik egy anyára/apára mint egy felnőt.
De,egy felnőt is vágyhat a szülői bizalomra,beszélgetésre,szeretetre.
Semmihez nem fogható, ez tény! 🥹
Én azt nem tudom milyen egy jó apa!
Teljesem kimaradt! 🥺
Régóta bele törődtem ebbe,de maga az érzésen nem tudok változtatni.Tehát elfogadtam.
Csak tudod mindig látok embereket legyen akár 60 éves az illető és látogatja az anyukáját pl.
Akaratlanul is elő jön bennem az érzés.
Egy volt osztalyarsam az en anyam tejen nott egy darabig, mert volt egy ilyen szolgaltatas a 80-as evekben.
Es csak az apja volt neki mindig, mert az anyja meghalt. Nem is ismerte az anyjat.
En isnerem mindkettot, de miota nem elbujok, mint egy bebi, az apamhoz megyek.
Nekem tobb osztalytarsam is volt a nevelobol, ami szemkozt volt veluk.
Semmi rossz nincs az erzeseidben. De ennyi idosen bele kellene torodni szerintem.
Talán segítene.
Viszont azt gondolom ez egy életre szóló fájdalom.
Sajnálom! 😔
Én is csak öt éves koromig mondhattam azt, hogy apa! 😔
Nem ciki, hanem természetes érzés…
Sajnálom 💔
Nem élek gyerekként,a koromhoz kellően viselkedek stb..
Csak ez a hiány érzet még mindig él bennem.
Nő vagyok.
További ajánlott fórumok:
- Hívő vagyok, de hiányzik egy közösség. Megnézek többet, és...
- Egyedül vagyok! HIÁNYZIK :(
- Normális dolog az, hogy ugyan nem vagyok szerelmes, de nagyon hiányzik a barátom?
- Hogyan tudnám elérni ezeket a csatornákat? A Diginél vagyok már két éve, és nagyon hiányzik a Filmmúzeum és az MGM - van valakinek ötlete?
- Vajon most akkor Ő hiányzik, vagy az, hogy legyen valakim?
- Közös megegyezéssel megszűnt munkaviszony után derült ki hogy terhes vagyok,munkanélküli segélyhez még harminc nap hiányzik, mit tegyek?