Cigi füst okozta torok irritációt hogy lehet megszüntetni? (tudásbázis)
Persze, hogy mindegy, kivéve ha másoknak kell szagolni a bűzt. Mindenki úgy mérgezi magát, ahogy akarja, de másokat ne kényszerítsen passzív dohányzásra!
S azok a munkások nem ott dolgoznak, hanem szállóvendégek. (Ha jó vettem ki.)
szerintem nem ő fizeti őket,hanem munkások szálltak meg a vendégházukban.nem tudom mennyire lenne praktikus fizető vendégeknek kijelenteni,hogy hát inkább mégse cigizzenek a teraszon,hiába megengedte nekik korábban :S
nekünk a szomszédunk volt ilyen,a teraszáról a hálószobánkba jött a füst ahol az újszülöttem is aludt :( nem nyitottunk ablakot csak amikor nem voltak otthon,mert láncdohányos volt a nő is és a pasi is,mindig cigizett valaki ...
Gondolom, ráadásul kommersz cigit szívnak...
Szolidaritok veled, de sajna, általában le kell nyelni a békát :(
Nem vagy köteles eltűrni.
Krákognék még jobban, mint amennyire zavar.
szerintem sehogy, csak a füst kizárásával/elkerülésével
és így passzívan még egészségtelenebb, mint aktívan sajnos :(
valahogy messzebb kellene cigizniük, vagy addig nem nyittok ablakot
Ó, az más. Mindenképpen szellőztesd át, ha tiszta levegőre kerülsz, lélegezz nagyokat, és valamilyen nyugtató teás öblögetés szóba jöhet, pl. kamilla.
Nem vagyok biztos benne, hogy a mentolos cukorka nem tesz-e rá egy lapáttal, de kipróbálhatod, hátha beválik.
További ajánlott fórumok:
- Segítsetek Helga lányom hisztijét megszüntetnem!Én már mindent bevetettem!Mit csinálok rosszul?
- Miért penészesednek sűrűn a falak? Van valami tipp a megszüntetésre?
- Önkéntes nyugdíjpénztár megszüntetése, a 10 éves várakozási idő után, de hogyan?
- Van köztetek olyan akinek nagyon csúnya narancsbőrös volt a lába és sikerült megszüntetnie?
- Intim mosakodógél okozta irritáció
- E-coli baktérium okozta, visszatérő felfázásos tüneteket mivel lehet megszüntetni?