Cickafarkfű tea rendszertelen menstruáció esetén használ? (tudásbázis)
Na, hát szombaton vettem cickafark teát, este ittam is, meg azóta reggelente. Már fájdogál a hasam, talán talán :)
Majd szeretnénk babát, de szerintem nem jó jel, ha ennyit késik állandóan... :(
Doki meg annyit mondott hogyha majd nem jön a baba, akkor menjek vissza. Hiába mondtam hogy de hát rendszertelen..
Akkor segíts! :)
miket vásároljak? mikor kezdjem? És hogyan? :)
Tapasztaltnak tűnsz!
Pont azért jó a szabályozára, mert elősegíti a peteérést. Ha meg elősegíti, akkor szabályozza is.
Nekem 33 nap környéki ciklusaim voltak, a 2. hónapban már 28, a cickával.
Igen, ezért írtam a hőmérőzést. Vagy bevállod, hogy 2 ciklust kihagytok próbálkozás szempontjából ha babát akartok.
Egyébként csak egy kis rutin kell hozzá, hogy felismedr a pé jeleit.
Az írták valahol, ha 36 napnál hosszabb 1 ciklus, akkor ott nem volt peteérés, és a vastagsága miatt válik le a nyálkahártya és jön meg.
Nekem a premens nem segített semmit.
Állítólag elég kevés benne a hatóanyga, lehet nálam az volt a gond.
Nekem a cicka segített, bár akkor már nem voltak ekkora késések nálam. Viszont ügye a cicikát péig kell inni ,a palástot meg pétől( a cicka 3 cikluson át iható csak! Illetve aki hajlamos a cisztásodásra, azoknak nem szabad inni!). Ha érzed mikor van pé, akkor a szeritn tudod inni, vagy hőmérőzöl, hogy megtudd. Szoktak olyat is csinálni, hogy 6 hétig folyamatosan cicikát isznak és az is rendbeteszi a ciklust, viszont az idő latt nem szabad babával próbálkozni.
Illetve ami most nekem segített, az a ligetszépe+méhpepő kapszula, kb a 8.naptól szedem péig, ez eddig 28-29napos ciklusokat produkált!
Sziasztok!
Rendszertelen menzeszre keresek nem gyógyszeres megoldást. Augusztusban hagytam abba a fogamzásgátló szedését. Azóta első ciklusban 1 hetet, másodikban már 3 hetet késett. Nem terhesség áll a dolog mögött.
Van valakinek ilyen problémája? Tapasztalat?
Nem szeretném újra elkezdeni a fogamzásgátló szedését.
Köszi
További ajánlott fórumok:
- E-vitamin a rendszertelen menstruációra?
- A rendszertelen menstruáció okozhat problémát a gyermekvállaláskor?
- Mitől volt ilyen rendszertelen a menstruációm?
- Ha fogamzásgátlót szed valaki, mégis mitől lehet, hogy rendszertelen a menstruációja?
- A rendszertelen menstruációs ciklus, és a szex?
- Hány hetes terhes lehetek? Rendszertelen a menstruációm