E-vitamin a rendszertelen menstruációra? (beszélgetés)
Az már elég rég volt. Akkor ha eljön az idő és még nem sikerült teherbeesned akkor Dr. Tűű László endokrinológust ajánlom. Ő az országban a legjobb és a legelismertebb.
De reméljük sikerülni fog.
Én a próbálkozás kezdete előtt kb 4-5 hónappal. De nem kell kimennie belőled, ezt mindkét doki mondta nekem. Gyakorlatilag másnap kiürül, ezt mondták, ezért eshetsz teherbe, ha pl. elfelejtesz bevenni 1-2 szemet.
Szóval nekem kb magától 1,5-2 év alatt nem jött rendbe, annyira megborított sajnos. Persze nem használt mellette a stressz sem, állítólag az is megemeli a prolaktin szintet, ezt már sosem tudjuk meg:S
Uramisten az nagyon sok idő, akkor már nagyon megérdemlitek. Engem még a baba project előtt látott a rendszertelen mensi miatt.
Már jól vagyok köszönöm:)
Mikor hagytad abba a fogigátlót?
annak is kell idő, hogy kimenjen belőled és minden a helyére kerüljön.
jaj az nem jó
akkor jobbulást Neked.De azért már rendbe vagy?
Elég hamar felírta az orvos a clostit Neked, azért mert nem volt peteérésed?
Mi 3,5 évig próbálkoztunk, de 1 évig semmilyen orvos nem látott, nem akartam ezzel foglalkozni
Mármint magán endokrinológusra gondoltam....csak tapasztalat, hogy én hiába méregettem a nőgyógyászommal a hormonokat, szerinte jó volt, aztán 1,5 évig nem jött a baba, mire eljutottam egy endokrinológushoz, aki megállapította, persze hogy nem esek teherbe, ha ilyen magas a prolaktin szintem, és nincs elég progeszteron....:(
Aztán megmondta mit kell szedni, és 3. hónapban sikerült a baba:)
Szóval addig én is találgattam, tornáztam, vitamint, ezt-azt kipróbáltam, de ez vakvágány volt....:( azt meg nem tudtam, hogy a hormonok nem tartoznak a nőgyógyász szakterületéhez közvetlen, hanem az már endokrinológia.
Mi történt?
persze ha nagyon személyes akkor nem kell elmondani
de nem egészségügyi okból kellett halasztani? csak mert az nem jó:(
Nem, már a végén tökéletes volt a ciklusom, hanem azért kellett mert már mindent kipróbáltunk és mégsem jött a baba:)
Neked jó a ciklusod, tehát annyira nagyon hatalmas baj nem lehet.
Régóta próbálkoztok?
Szerintem inkább kérj egy hormonvizsgálatot. Ha a doki enélkül akart clostyt felírni, akkor nem hiszem, hogy ő jó ebben a kérdésben.
Ha nem akarsz magánba menni, kérj beutalót a belgyógyászatra endokrinológushoz. Ő a hormonokból megmondja, miből van nálad kevés, vagy sok, és annak megfelelően szedhetsz gyógyszert, vagy ihatod a teákat, esetleg homeobogyókat, amit te szeretnél.
Én is így voltam a legelső hónapban. Én hülye meg azt hittem biztos azért barnázok, mert épp beágyazódik a baba. Ráadásul még késett is. Nagy volt a kopp a végén.
A rendszertelen mensi miatt kellett az inszem?
Egyébként van aki nagyon rossz ciklus mellett esik teherbe, szóval sosincs lehetetlen:)
Akármikor akármi megtörténhet:)
de azért, mert babát szerettünk volna
inszeminációval sikerült
de nagyon hosszú út volt
Akkor 1-el kevesebb probléma:)
Mostmár biztos sikerül.
A barátcserje vagy E vitamin fogja vastagítani a nyálkahártyádat és teherbe is eshetsz:)
Még 2-3 nap barnázás belefér.
És peteéréstől végig barnáztam sajnos.
attól függ mennyire vastag a méhnyálkahártyád, az amibe beágyazódik a baba.
Mikor Én barnáztam akkor mindig nagyon vékony volt a nyálkahártyám és abba nem volt képes beágyazódni a baba.
De kaptam rá gyogyit az orvostól és így meg is tapadt.
Persze Nekünk inszeminációnk is volt.
További ajánlott fórumok:
- A rendszertelen menstruáció okozhat problémát a gyermekvállaláskor?
- Mitől volt ilyen rendszertelen a menstruációm?
- Ha fogamzásgátlót szed valaki, mégis mitől lehet, hogy rendszertelen a menstruációja?
- A rendszertelen menstruációs ciklus, és a szex?
- Cickafarkfű tea rendszertelen menstruáció esetén használ?
- Hány hetes terhes lehetek? Rendszertelen a menstruációm