Cégnek hol érdemes bankszámlát nyitni? (tudásbázis)
Végül is az AXa Bankot választottuk.
Mindenkinek köszi
Forrás Takarékszövetkezet (QUAESTOR fiókokban)
Legjobb!
Hello!
A könyvelőm javaslatára én is tak.szövetkezetnél nyitottam számlát, a nagyobb bankokhoz képset minimális a fizetendő összeg, pl átutalásért 100-120 ft-ot kér :)
Szia!
Én is voltam már sok pénzintézetnél. Egyik nagyobb rabló mint a másik. Évek óta Takarékszövetkezetnél van a vállalkozói számlám. Megbizhatóak. Nem horror a számlavezetési dij, elektronikusan tudok intézni mindent kivéve a pénzbefizetéseket.
Fontana Credit Tak.Szöv. Szeged.
Azt tanácsolom nézz meg egy csomó intézetet kérj ajánlatot és csak utána válassz!
Sziasztok !
Tudna nekem valaki segíteni, hogy cégnek hol érdemes bankszámlát nyitni ? Hol a legkedvezőbbek a feltételek ? Eddig a City-nél voltunk, de ez egy inkorrekt bank. Horribilis összegeket von le számlavezetés, készenléti díj, átutalásonként 1000 Ft, egy kivét az ATM-ből 700 Ft ... stb.
Szóval váltanunk kellene. Ha valakinek van ötlete vagy jó tapasztalata más bankkal, nagyon megköszönném, ha segítene. Mari
További ajánlott fórumok:
- Új bankszámlát szeretnénk nyitni, ahol dombornyomott bankkártyát is adnak. Milyen tapasztalatok vannak ezzel kapcsolatban?
- Hol érdemes bankszámlát nyitni?
- Lehet úgy bankszámlát nyitni, ha az illető akinek a nevére nyitják nincs ott a bankban?
- Melyik banknál érdemes bankszámlát nyitni?
- Melyik banknál érdemes bankszámlát nyítni?
- Melyik banknál érdemes bankszámlaszámot nyitni ösztöndíj átutalásokhoz? Költségek miatt!