Céges autóval összetörték az autónkat! A betétlapot a biztosító visszadobta, mert amit az illető ráírt biztosítási kövényszám nem létezik! (beszélgetős fórum)
Mert itt ugye az a helyzet, hogy a kedves apja az üzembe tartó, mert az övé a cég!
Akkor a papától kell/lehet ( persze, a cégétől ) követelni a kárjavítás összegét!
igen, azt értem... okés, nahh akkor ennek utána járok!
Köszönöm
Köszönöm szépen a segítséget! :)
És ez minek számít?? közokirat hamisítást??
Mert hogy az illetőnek két cége van ugye, és az egyik céget felszámolták,,, ő annak az adatait írta rá a betétlapra, nem az élő cégét.
Ezért kérdezd a sajátodnál.
Rendszám alapján meg tudják nézni a kötvénynyilvántartásban. Erről nem igen lehet kibújni, szóval ne aggódj. Hívd fel az ügyfélszolgálatot, és segítenek.
A biztosítójukat már az autószerelő megkérdezte, nincs, és nem is volt náluk biztosításuk!
:(
A céget is megtaláltam, ő az ügyvezető pici fia! :S
Az nem lényeges, hogy ki vezette, csak az, hogy ki az üzembentartó. Neki kell a biztosítást kötni, ő felelőssége, ha történik valami.
Az, hogy adott papírt, annyiban jó, hogy elismerte, és legalább van vmi a kezedben.
Menj be a saját biztosítódhoz, ők meg tudják mondani, hogy erre a forgalmi rendszámú gépjárműre jelenleg hol van, vagy volt biztosítás.
És azt is, hogy mit kell kitöltened, kitől kérd a kifizetést.
Sziasztok!
Céges autóval összetörték a kocsinkat. A felelős, nagy nehezen hajlandó volt betétlapot írni. A bibi ott van, hogy a biztosító visszadobta a papírt, mert nincs a rendszerükbe ez az autó biztosítva, ilyen kötvényszám nem létezik! :SSS
Ráadásul, két cégük van, az egyik működik, a másik felszámolás alatt van. Ő volt kedves a betétlapra a felszámolás alatt lévő cég adatait írni!
Ez okirat hamisításnak számít???
Mit lehet ilyenkor csinálni?
Segítségeteket előre is köszönöm!!!
További ajánlott fórumok:
- Teljesen összetört a párom lelkileg 7év és 1gyerek után...Adjatok tanácsot..
- Kisállat biztosításánál milyen papírokat kell beküldeni a biztosítóhoz?
- Vendégségben összetört a játék
- Kötelező biztosítás
- Válthatok lakásbiztosításnál biztosítót az évforduló lejárta előtt? Megszüntethetem a biztosításom úgy, hogy nem fizetem a díjat?
- Véletlenül rátapostam egy kiscsigára a kapunk előtt és összetört a háza. Biztos hogy el fog pusztulni?