Candida visszatérő nemibetegségem van. Milyen kúra lehet a leghatásosabb? (tudásbázis)
vagyis akkor a nivea mosakodó géltől borult fel jobban a hüvely pH értéke?
vagyis hogy ez is közre játszik
nálam 2 év volt ilyen.ELőszedem neked a teakeverék neveket amiket kellett alkalmazni.Kllett még ezen kívűl körömvirág tinktúra és valami homeopátiás bogyó de annak a nevét nem tudom.A teakeveréket neked kell összeállítani.Azt nem ígérem meg, hogy most azonnal.De előkeresem.
annyira tönkrement az immunkrendszerem annó a 4-5 féle antibiotikumtól, hogy már teljesen mindegy volt mit szedtem.Kiszáradt, kirepedt a nyálkahárty és szét tudtam volna vakarni.Nem szívesen beszél az ember ilyenről.De sajnos an ilyen is.És amikor szinte minden hónapban visszajön akkor már-már magadban sem bízol lassan.
A fehérkenyeret és a tejtermékeket amennyire lehet hagyd el.Nem kell teljesen beszüntetni.Én próbáltam de nem ment.A húsokból inkább fehérhús.És rengeteg zöldséget.káposzta répa uborka.
kitartás.
A barátommal rendszeresen élünk nemi életet, de mindig figyelünk a higéniára. Külön törülköző, kézmosás, pamut alsónemű és én pedig lactacid feminát használok minden este zuhanyzásnál.
Lehetséges, hogy ez a baj? Túl sokat tisztítom?
A barátom is mindenre próbál figyelni.
Egy ideje pin-pong hatás miatt van ez nálunk.
Milyen kúra segít minket a végleges kitisztulásban?
További ajánlott fórumok:
- SZJA visszatérítés 2022.
- Kislányomnak IV-es fokú VUR-ja van, állandóan visszatérő húgyúti fertőzései.Van, aki hasonló "cipőben jár"?Beszélgessünk!
- Van remény rá, hogy visszatér hozzám?
- Terhesség alatt folyton visszatérő candida ellen mit tehetnék?
- Melyik a leghatásosabb keszítmény Candida ellen?
- Candida okozhat visszatérő "felfázást"? És mi használhat ellene?