Candida - betadin hüvelykúp használata alatt kialakulhat újra a gomba? Lejjebb bővebben. (tudásbázis)
Sziasztok!
Cytologia vizsgálatom eredménye candida és erős gyúlladás lett. Használtam canesten kúpot, utána mondta a dokim, h 4 hét múlva szedjem 2 hétig a betadint. Utána megvizsgál.
Ok. Ma kezdem a 2. hetet a fránya candidámra, amivel már 1x szenvedtem novemberben. Remélem hatni fog, mert már megbolondulok ettől az egésztől. Éjjelre teszek be szárnyas betétet, előtte bevizezem a kúpot és úgy teszem fel. Éjjel jön ki 1 pici, de napközben is mintha rendesen nedves lennék odalenn egész nap. Tudom, hogy van folyásunk, de ez nem olyannak tűnik (pedig színtelen, szagtalan). Ez még mindig a kúp lehet? És érdekes, mert a nemiszervem körül mintha kicsit viszketne, piros olyan mintha kiakarna jönni a gomba. A tüneteim tök olyanok. Nem értem. A betadin baktérium és csíraölő. Nem jöhet ki! Vagy akkor mégis? 3-án megyek újabb vizsgálatra, a menzeszem 5én jön meg. Nyugtassatok meg, hogy nem kell tovább szenvednem. Tapasztalatok esetleg?
További ajánlott fórumok:
- A Gyntima hüvelykúp használata mellett lehet szexuális életet élni és strandra járni?
- Betadine hüvelykúp használata
- Klion hüvelykúp használata után mennyi idő elteltével fogyaszthatok alkoholt?
- A Pimafucin hüvelykúp használata
- Mik a tapasztalatok a KLION D100 hüvelykúp használatáról?
- Silver-q hüvelykúp használata után mitől lehet elszíneződés?