C&A ruhacsere (beszélgetés)
Szerintem is próbáld meg kicserélni! Előtte fogj egy ugyanolyan méretet, mint amit vissza akarsz cserélni, és úgy vidd oda a pulthoz, ők is látják majd, hogy mi a helyzet!
Persze a papírja, blokkja legyen nálad!
Megnéztem a ruha cimkéjét.
Lehet, hogy hamarabb kellett volna...
98% pamut, 2% elasztán.
Naná, így már érthető a mosásnál összemegy, utána meg tágul ezerrel, és úgy is marad a következő mosásig.
Vajon segít ezen, ha kimosom 50-60 fokon, vagy keményítőt be lehetne vetni?
Igen, hibásat vesznek vissza mosás után is, mert én is vittem így vissza.
Én úgy tudom, hogy ha a méret nem jó, akkor cserélnek - csak kérdés, hogy ilyen esetben nem gond-e, hogy már ki lett mosva...
Ha az eladótól kérdeztem volna meg biztos, hogy nem ajánlotta volna ezt a méretet, mert hogy túl szűk, most meg ott tartok, hogy még ez is nagy egy kicsit.
Sőt lehet, hogy kiakadt volna, hogy tönkreteszem a nadrágot a próbánál. :S
30 fokon mostam.
Nekem is passzentos volt, amikor megvettem.
A kisebbiknek meg úgy jött fel a zippzárja, hogy majdhogynem szakadt a nadrág olyan szűk volt.
Most meg itt ülök benne fél órája és ugyanez a nadrág (amikor felállok a két öklömet be tudom tenni a nadrágba)
Az lenne a minimum, hogy a vásárlók figyelmét felhívják, hogy melyik fog tágulni használat közben.
Nekem eddig minden bárhol vásárolt farmerem összement a mosásnál. Amikor vettem passzossat vettem, mosás után még passzosabb lett, de rámtágult a hordásnál. A sztreccsekkel hasonló a helyzet.
Ez ilyen twill, vászon jellegű. Csak mivel most nyár van és nem fogok egész nap légkondiban ülni a nyáron, ezért muszáj volt egy nyáriasabb nadrágot vennem.
Régen próbálkoztam már ezzel az anyaggal, de hogy ennyit táguljon, még ilyet nem tapasztaltam.
hány fokon mostad?????
elég sok holmim onnan van, a farmerjaim kizárólag onnan, de semmiylen holmival, soha nem tapasztaltam ezt!
Köszi a választ.
Én mindenesetre azt tapasztaltam, hogy a legtöbb nadrág összemegy, nem kitágul - főleg ami streccses... vagy farmer.
Tudom, hogy nem árulnak egy ász minőséget, szavam se lenne, ha 2000-3000 ft lett volna a nadrág, de ennyi pénzért kicsit erős, hogy feleáron tovább kelljen adnom másnak vagy ott álljon a szekrényben.
Ennyire azért nem ingadozó a súlyom, kábé 10 kg-ot kellene híznom bele, hogy jó legyen.
Nagy átverés az egész...