Buszon miért állnak a tini lányok a sofőrnél? (beszélgetés)
Ez mindig is így volt. De sosem álltunk fejre a busszal, mert a sofőr tudott beszélgetni és vezetni egyszerre. Csak most te irigykedsz, hogy a sofőr a fiatal lányokkal foglalkozik, amilyen te 30 éve nem vagy.
49/N
A kreszt faszan kell tudni, meg mit toleralnak a sebessegkorlatban.
Amugy meg igen. Mikor eloszor vezettem Budapesen szembe jott a villamos, hulyeseget beszelt a GPS, es szar volt minden.
De vettem egy nagy levegot, leszarom a gPs-t, es letudtam a melot.
Tessek?
Te irtad
Ennyi. Aki tudja, hogy figyelni kell, az azt mondja.
Itt mondjuk minden vezeto elszeparalva van. Extra keressel ugralni is lehet, es le van szarva. Lattam. Kitettek a sotetben. Tudom, hol lakik a csaj. Csak nem akart a sotet vilag vegen setalni. Mas megallt volna.
Múltkor néztem egy videót, buszsofőr tanulóról. Kanyarodni sem olyan egyszerű a busszal különben.
Az a buszsofőr, aki 1.75 millió balesetmentes kilométert vezetett vitt minket középiskolába reggelente. Volt, hogy egy Mercedesszel versenyeztünk 😁 Kiakasztotta a buszban a kilométerórát (120-ig volt skálázva). Az egyik legjobb sofőr volt, merem állítani.
De igen, veszélyes. Elvonják a figyelmet. Nem véletlenül van kiírva a buszokban, hogy ne zavarják a sofőrt a vezetésben és a kilátásban.
A kvaterkázást oldja meg mindenki máshogy és ne veszélyeztesse más utasok épségét!
Ez sok helyen így van, Borsodban is.
Én pl. ma azt figyeltem, hogy a középiskolások felszállnak a buszra és nem köszönnek a sofőrnek. Nekem fura.
Baccus, metrópótlóval jártam dolgozni, de egy valamirevaló sofőrt nem láttam, tehát ott senki nem tartotta fel őket, nagyon hosszú hónapokon, éveken keresztül nem tapasztaltam ilyet.
(Bocsi, buszsofőrök nekem elég, ha jól tudtok vezetni, kedvesek vagytok nem várom el, hogy még manökenek is legyetek a kifutóm, mondjuk zokon sem venném.)
91,5 /N
További ajánlott fórumok:
- Békéscsabai lányok ide:) Barátnő kereső.
- Vékony, vagy átlagos testalkatú lányok! Zavar titeket, hogy állandóan anorexiásnak neveznek?
- Leszbikus lányok :-P
- 18 éves budapesti és környéki lányok
- Sovány lányoknak milyen ruhák állnak jól?
- Két város közti buszjegy vásárlást a sofőrnél kell vásárolni? S mondani, hová szeretnék menni?