Főoldal » Receptek » Egytálételek receptjei » Burgonyapüré-torta recept

Burgonyapüré-torta recept

A Burgonyapüré-torta hozzávalói:
1 kg burgonya
50 dkg darált hús
8 dkg vaj
3 dkg reszelt parmezán
õrölt szerecsendió
2 tojás
pirospaprika



A Burgonyapüré-torta elkészítési módja:
A burgonyát héjában megfõzzük, meghámozzuk, összetörjük. Hozzáadjuk a vajat, sajtot, a sót és a szerecsendiót. Beledolgozzuk a tojásokat. A krumplipürét tepsibe tesszük és ráhelyezzük a pirospaprikás, elõzõleg megpárolt darált húst. Forró sütõben 20-25 percig sütjük.


Kategória: Egytálételek receptjei


A burgonyapüré-torta elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook