Burgonyakrémleves avokádóval recept
A Burgonyakrémleves avokádóval hozzávalói:50 dkg burgonya,
1 l húsleves (leveskockából is készülhet),
bors,
kömény,
3-4 szál petrezselyem,
1 teáskanál reszelt citromhéj,
20 dkg tejföl,
1 nagy érett avokádó.
A Burgonyakrémleves avokádóval elkészítési módja:
A burgonyát kockára vágom, megfőzöm a húslevesben. Beleteszem a borsot, köményt, és újra felforralom. 30 perc múlva a mixerbe öntöm, beletépkedem a petrezselymet, beleteszem a citromhéjat, majd összeturmixolom. Felmelegítem a levest, de nem forralom fel, belekeverem a tejfölt, végül beleteszem a cikkekre vágott avokádót.
Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei
A receptet beküldte: tinendo, 2008. nov. 13. 05:20
A burgonyakrémleves avokádóval elkészítési módja és hozzávalói.