Burgonyabomba savanyukáposztával recept


Burgonya
tej
vaj,/margarin is jó/
savanyu káposzta
A Burgonyabomba savanyukáposztával elkészítési módja:
Megfözöm a burgonyát 4 személyre kb másfél kg.összetöröm ugy mintha pürét készitenék vaj,tej,mehet bele.De keményebbre ne olyan lágyra mint a pürénél. hagyom kihülni.majd gombocokat csinálok a püréböl,és savanyu káposztába tekerem ugy gombocosan. a tepsit kicsit kivajazom,vagy esetleg lehet olajjal is. kb.1o percet jól megpiritom a tetejét hogy egy picit megkapja /barnás legyen/ Kész is a burgonyabomba.Nagyon finom rántott hushoz.De bármilyen hushoz is kiváló.
Kategória: Köretek receptjei
A receptet beküldte: o.andi, 2008. jan. 21. 21:52
A burgonyabomba savanyukáposztával elkészítési módja és hozzávalói.