Burgasz, Bulgária (beszélgetés)
mi ebben voltunk, de a külső medence már nem üzemel, de helyette van másik medence ami nem látszik a képen.
Na igen, mi is saját magunk tervezzük: 5 napot, (bboking.com-on rendelve a szállást) igaz szerintem ti tengerparti szállást írtok, én pedig valami Hotel Bulgaria-t találtam,4 csillagos, és egészen korrekt 100.000 ft kettőnknek igaz csak reggelivel. Engem az érdekelne, hogy maga BURGASZ VÁROSBAN is lehet strandolni vagy ki kell menni Napospartra?
Mi pl. vonattal mennénk a nyáron, az Burgaszig megy pont. És nem csak strandolás 5 nap hanem városnézés stb... ezért nem is akarunk Naposparti vagy Neszebári szállást...Szóval Burgasz város maga érdekelne...KÖSZI!!
en is 4*-ban voltam hasonlo ellatasban;
eletben nem ettem annyit, mint ott;
egyszeruen nem birtuk abba hagyni, annyira kivanatos volt majdnem minden;
Nehany evvel ezelott voltam itt. Nekem tetszett.
Van 3* es 5*-os szalloda is... Ugy voltam, hogy legyen egy tiszta etterem, agy es furdoszoba.
Nem vagytam nagy luxusra.
Sziasztok!
Valaki tudna nekem mesélni Bulgáriáról, azon belül is Burgaszról? Jövőre szeretnénk eljutni ide (na persze nem nagyzolás, mert eleve csak 5 napra mennénk és Bulgáriába ami nem is drága!)
csak nem ismerem ezt a várost. Járt már valaki itt?
Szerintetek gáz, ha nem utazási irodán keresztül, hanem egyénileg intézek mindent?? csak mert az utazási irodák 8 napos turnusokat hirdetnek nekünk az nem megoldható...
Köszi a tapasztalatokat!!
További ajánlott fórumok:
- Mik a tapasztalataitok Bulgáriáról?
- Autóval Románián keresztül vagy Szerbián keresztül érdemesebb menni Bulgáriába, Várnába?
- Kijárási tilalom a fiataloknak Bulgáriában?
- Miskolcról merre induljak Bulgáriába?
- Hova érdemes menni Bulgáriába nyaralni?
- Tudtok valamit a bulgáriai sugárzásról? (ami miatt bezártak egy strandot)