Büntetés... (beszélgetés)
érdemes befizetni,mert ezt meguszni nem lehet.
mindig tanul az ember a saját hibáiból,tanulópénznek tuti jó lesz.
mi a múltkor 3000 ft-ot kaptunk,a párom élete első büntetése,ő is tanult belőle:(
Amennyiben ez rendőrségi helyszini birság, ugy jogorvoslatnak helye nincs, azaz nem tudják méltányolni.
Szia!
Fene tudja. Lehet, hogy szerencséd lesz, és ugye a remény hal meg utoljára. Egyenlőre szerintem még ne fizess.
Én is úsztam már meg tilosban parkolást. Küldték a határozatot, és abban megírták, hogy irgum-burgum, ne csináljak többet ilyen csúnya dolgot. Fizetni nem kellett.
Nem hiszem. De kívánom a legjobbakat :)
Azzal vagyok tisztába,hogy az üzembetartót büntetik!A kérdés az volt,hogy megúszhatom-e?:-)
Igen,ezzel tisztában vagyok!
Magyarul rendőrségi büntetés. Akkor számolj azzal, hogy a rendőrök egy ideje rá vannak állítva, hogy büntetni, büntetni, büntetni, mert kell a pénz. Úgyhogy felejtsd el, hogy elengedik. Amúgy nem az autó számít, hanem a személy. Nem az autót, hanem az üzemben tartóját büntetik.
Nem piros csomagot kaptam,hanem kis fehér cetlit,amin fel van tüntetve az autó rendszáma,illetve,hogy fénykép készült róla!És mindez 5.000-ft!
Akkor jó lenne, ha konrétan leirnád, hogy mit kaptál
szerintem ez nem priuszfüggő, ha elkapnak büntetés jár
ha éppen ott vagy az autónál és rendes a rendőr vagy a közterületes megúszhatod, de ha nem vagy ott büntetés jár
Azért gondoltam,mert anno,amikor megbüntettek egy másik autóval,bementem reklamáltam,és azt mondték,hogy mivel még nem volt ilyen..elengedik!De ez több évvel ezelőtt volt,és azóta nem tudom,hogy van-e még ilyen?:-((
Nem parkoló jegy volt...:-)
Kizárt, hogy elengedik..:(
jaj,bocs én a parkoló jegyre gondoltam,most látom,hogy ez inkább szabálysértés.
A férjem volt, hogy csak figyelmeztetést kapott -bár más- KRESZ szabály megsértéséért. Van ilyen. Azért csak figyelmeztetést kapott, mert az előtő X évben semmilyen büntetése nem volt.
ha elengedné,akkor csak egy figyelmeztetést hagyott volna neked,hogy fizetős helyen parkolsz és legközelebb ezt ne hagyd figyelmen kívűl.ha kaptál bünti cédulát vagy csekket,akkor nincs miről beszélni,perkálni kell a bünti összeget kifelé.:-((
Ha helyszini birságolt a rendőr, akkor nem lehet elengedni, csak abban az esetben semmisiti meg a biróság, ha nem volt szabálysértés.
A közterületfelügyelőkre is ugyanezek a szabályok vonatkoznak.
Lehet, hogy csak figyelmeztetést kapsz, de az a kérdés, hogy neked volt-e más közlekedésrendi kihágásod. Amúgy mostanában nagyon gyűjtik a pénzt nem vennék rá mérget, hogy figyelmeztetéssel megúszod.
szia.
rosszul tudod, ilyen törvény sehol sincs :)
Sziasztok!
Ma délután megbüntettek,mert rossz helyen álltunk az autóval.Úgy tudom,ha még nem büntették soha azt a rendszámos autót,akkor elengedik!Szerintetek?
További ajánlott fórumok: