Rendőri túlkapások, igazoltatások, büntetések, korrupciók... (tudásbázis kérdés)
Rendőrös sztori, de nem relevánsa téma címét illetően:
Tolmácsként dolgoztam a Rendőrségen, rendszerint hátul ültem az autóban.Egy parkolóban állt az autó egy áruház előtt, a sofőr beszélgetett lehúzott ablaknál valakivel. Balról eyszercsak kitolat egy nő, mi csak nézzük-nézzük, s hát a nőci beletolat a rendőrautóba!...
Először nem tudtuk, hogy nevessünk vagy sírjunk, mert hát álló rendőrautba beletolatni azért az kicsit erős.
A nőci fel volt háborodva, hogy biztosan azért nem dudált a sofőr neki, mert VELEM!! volt elfoglalva, ugyanis mit keresnek fiatal lányok a hátsó ülésen. :-)))
Ne veszekedjetek!
CumStrucc! az adóforintjaidból nem hinném,hogy sokat vettek el a rendőrök.Én visszagondolva örülök is, hogy ennyire figyelmesek,és törődnek az emberekkel.Ma már oda se néznek az emberek,inkább elfordítják a fejüket,ha baj van.Akkor még volt valaki aki szólt nekik, hogy menjenek,mert valaki öngyilkos akart lenni.Sajnos azóta már nem biztos,hogy érdekelne valakit is,miért állok a hídon a Dunát lesve.Az, hogy eszem ágában sem volt öngyilkosnak lenni,nem von le semmit a rendőrök becsületességéből.Bocsánatot kértek, és hazavittek.Szerencsére se előtt, se azóta nem volt gondom velük.
Szóval a főnököd oda sza*t, ahonnan eddig evett. Gratula neki!
Szóval megállítottak, és hova kellett tolnotok az autót?? nem világos teljesen...
Persze, ez egyértelmű.
Én azt nem értem, hogy miért van felháborodva valaki, aki a rendőrnek pénzt kínál, hog yaz el is fogadja:))))
Egyértelmű, 95% el is fogja fogadni.
Drága, Te meg ha be akarod jelenteni a rendőrt: a rendszáma kell, a jelvényszáma, s bizonyítanod is kell, hog yadtál neki, s ő elfogadta... pl: a bankjegy sorszáma....
Arrol ne is beszéljünk, hogy ők ketten voltak, ergo.....
s még a végén téged jelentenek fel...
Persze:-)
Ha ő pl. hátulról beledurranta valakibe, aki nem tette ki az elakadásjelző 3szöget, akkor mindjárt hiányolná a mindennapos rendőri igazoltatást, melyek az ilyet is kiszűrik!
Hányok az ilyenektől...
oh, már volt igérvev akkor is. csak arra nem gondolt, hogy őt is vissza olvassák, s hirtelen eltünt.
h aő az akkor hanyagolom a témát, úgyis bele zavarodott már most abba amit mondott....
igen, ha kkelly-re gondolsz, ő az.
de vigyázz, hogy mit mondasz, mert mindjárt megy a feljelentés a moderátornak :))
Ezt nem egészen értem. Azért jelentetted fel őket, mert megállítottak igazoltatni?
Nagyon kíváncsi vagyok a per kimenetelére, megtennéd, hogy majd beírod ide?
Ó bizony mennyire igazad van:)) Ez a te stilsusod ugye bár ha már megfordult a kis fejecskédben.
Az aktiengesellschaft szerinted mióta munkaközvetítő?
Különben meg le vagy....
Még egy megjegyzés:
Kedves Zebra!
Azért írok ide és nem priviben, hogy ne tudj megvádolni később, és olvashassa mindenki.
Minekután a szádra vetted az egészségügyet, nővért, orvost, radiológiát, most a rendőrök vannak soron, akit közösen akarsz szidni a fórumozókkal.
Javaslom, nyiss egy új fórumot!
A címe lehetne a következő:
"Külföldön munkát vállalók ide! Kit hogyan húzott le, vert át, csapott be a munkaközvetítő cég!"
Ez inkább a te profilod, nem!???
További ajánlott fórumok:
- Van arra bármi jogszabály, ha valaki a saját halálhírét terjeszti, akkor annak mi a hivatalos büntetése?
- 50 helyett 67 km/h = 20 000 Ft? Mi alapján számolják a büntetéseket?
- Mit csinál a rendőr, ha esetleg igazoltat és lejárt másfél éve a személyim?
- Vissza a középkori büntetéseket
- Igazságtalan büntetések (parkolás)
- Ha a rendőr egyedül van, akkor igazoltathat és meg is büntethet? Köteles vagyok igazolni magam? Nem kell hatósági tanú?