Bundás virsli rántottával recept


- 1-2 virsli
- 2 tojás
- zsemlemorzsa
- só, bors
A Bundás virsli rántottával elkészítési módja:
Verjük fel a 2 tojást egy tányérban, ízesítsük sóval, borssal, ízlés szerint. Fürdessük meg benne a virsliket. Egy másik tányérba tegyünk egy kis maroknyi zsemlemorzsát, és ebben is forgassuk meg. Süssük meg a palacsintasütőben. Amíg sül, a kimaradt zsemlemorzsát öntsük hozzá a tojáshoz, és keverjük el. Mikor kivettük a virslit, süssük meg a tojást is. Friss zöldséggel nagyon finom.
*A virslit két oldalt be is vághatjuk egy kicsit, és ezáltal a belseje is sül egy parányit.
*A tojást sülés közben a villával felvágogathatjuk (én így csinálom).
Kategória: Tojásételek receptjei
A receptet beküldte: Devergogirl, 2008. júl. 22. 11:58
A bundás virsli rántottával elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.