Buliznék Egerben (beszélgetés)
miért ennyire unalmas az életetek, hogy szükségnek érzitek, hogy egy ártatlan kérdést szétbombázzatok?:)))
mármint okkal itt ismerkedek
:))))))))))))))))))))
(((((((((((((((((((((((((((((((((:
Igen köszi, csak hozzátettem hogy nem akadékoskodás volt a kérdésem hanem magyarázatot szerettem volna.
De tőled kaptam valóban bőven. 😁
De miért nem? Ha valaki eléggé nyitott mások felé szívesen beszélget - szerintem. Persze, nem azzal a típussal, aki rögtön ráborítja az összes gondját, baját a világgal.:)
Lehet kezdeni azzal, hogy ki mióta jár le, mit szeretne elérni, milyen edzést követ, milyen gépeket használ. Aztán utána meghívni a másikat egy italra, majd a sokadik edzés után megkérdezni, hogy van-e kedve megnézni egy filmet, vagy császkálni a városban egy órát.
Bulizni? A mai bulik miről is szólnak? Ki bírja jobban a piát? Egy szia után nem csatlakoznék senkihez, hogy elvigyen táncolni.
Sík hülye? Azért ez kicsit erős nem gondolod?
Amúgy mennék ha nem lenne olyan messze. 😂
Miért nem ismerkedsz ott helyben, számodra szimpatikus fiatalokkal? Elmész edzésre és megszólítod aki szimpatikus. "-Szia! Régóta jársz ide?"
Vagy elmész moziba és ha ugyan arra a filmre más is egyedül megy már van valami közös és beszélgethettek.
Találd már fel magad!;)
Sziasztok!
Kevés barátnővel rendelkezek, így szívesen megismernék új embereket, akikkel el lehet menni beülni valahova, bulizgatni, de mellette persze már program is szóba jöhet, edzés, kávézás, akármi. Szeretem a spontán dolgokat, így ilyesmi típusú embereket keresek. Én 25 éves fiatalos lány vagyok, inkább fiatalabbakat és velem egykorúakkal ismerkednék. :))