Buli tánctanítással nyáron (beszélgetés)
goldance.hu
a honlap
a szombat esti lázhoz, kell alaptudás, mert nincs tanítás, de ezt írtam is :)
de ha van kedvetek szeptembertől táncolni, akkor tudok egy jó tánc sulit, én is oda járok, olcsó a bérlet és annyiszor mész egy hónapban ahányszor akarsz... :)
Köszi a segítséget! nem baj,szeretem a salsát (is) :)
a szombat esti lázban van tánctanítás is?
aranytíz nevű helyen bizonyos időközönként van salsa este, (este van egy másfél órás tánctanítás és után buli 3-ig), szerintem látogass el a honlapra.
itt egy másik hely:
én rendszeresen járok ilyen helyekre
ezek inkább salsás helyek, de van a szombat esti láz nevezetű rendezvény (forgács utca-oktogon tánccentrum) viszont oda kell egy kis alap latin és standard táncokból, de ha van kedvetek nézzetek be. :)
remélem tudtam segíteni....
Sziasztok!
Olyan helyre szeretnénk menni táncolni a Párommal Budapesten, ahol a buli keretén belül van tánctanítás is, és ahol a megtanultakat rögtön utána alkalmazni is lehet:) Ahogy szétnéztem a neten, a tánctanfolyamokkal egy időben elég sok ilyen buli szokott lenni, de sajnos már vége van a "tanévnek". Ha valaki tud olyan helyet a fővárosban, ahol nyáron is vannak rendszeresen ilyen bulik, kérem, ossza meg velem!
További ajánlott fórumok:
- A rendszeres gyermekvédelmi támogatást nyáron mikor kapjuk? Hallott már valaki róla mikor hordja a postás?
- 5 hét óvodaszünet nyáron nem sok egy kicsit?
- Azt mondja a csaj (22), azért nem akar kapcsolatot, mert a nyáron bulizni szeretne. Van ennek értelme?
- Óvodában nyáron, kicsit másképp...
- Ti hol nyaraltok idén nyáron?(2009)
- Hova tegyem a gyerekem nyáron? Nyári táborok és egyéb alternatívák