Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Buli tánctanítással nyáron fórum

Buli tánctanítással nyáron (beszélgetés)

11. Gyongyvirag555 (válaszként erre: 10. - Kisvirág1990)
2012. jún. 15. 20:20
Köszi:) azt tudom, h nyáron szünet van a táncsulikban is:)
2012. jún. 15. 20:18
csak sajnos pont most van az utolsó hónap, a nyári szünet előtt, és majd csak szeptember közepétől lesz újra oktatás :S, de ha kiváncsi vagy milyen táncokat tanítanak meg tudod nézni az eddigi záró bulik és bemutatók videoit is :) (talán kicsit jobb képet kapsz, hogy milyen a hangulat az órán :))
2012. jún. 15. 20:16

goldance.hu

a honlap

8. Gyongyvirag555 (válaszként erre: 6. - Kisvirág1990)
2012. jún. 15. 19:54
Megírnád a táncsuli nevét?:)
2012. jún. 15. 19:51
sajnos csak salsás helyeket tudok ahol van tanítás, de ezeket le is írtam... :)
2012. jún. 15. 19:49

a szombat esti lázhoz, kell alaptudás, mert nincs tanítás, de ezt írtam is :)

de ha van kedvetek szeptembertől táncolni, akkor tudok egy jó tánc sulit, én is oda járok, olcsó a bérlet és annyiszor mész egy hónapban ahányszor akarsz... :)

5. Gyongyvirag555 (válaszként erre: 3. - Kisvirág1990)
2012. jún. 15. 19:38

Köszi a segítséget! nem baj,szeretem a salsát (is) :)

a szombat esti lázban van tánctanítás is?

2012. jún. 15. 19:00

itt az aranytizes link

[link]

nézegetni kell rendszeresen :) jó hely

2012. jún. 15. 18:58

aranytíz nevű helyen bizonyos időközönként van salsa este, (este van egy másfél órás tánctanítás és után buli 3-ig), szerintem látogass el a honlapra.

itt egy másik hely:

[link]

én rendszeresen járok ilyen helyekre

ezek inkább salsás helyek, de van a szombat esti láz nevezetű rendezvény (forgács utca-oktogon tánccentrum) viszont oda kell egy kis alap latin és standard táncokból, de ha van kedvetek nézzetek be. :)

remélem tudtam segíteni....

2012. jún. 15. 16:40

Sziasztok!

Olyan helyre szeretnénk menni táncolni a Párommal Budapesten, ahol a buli keretén belül van tánctanítás is, és ahol a megtanultakat rögtön utána alkalmazni is lehet:) Ahogy szétnéztem a neten, a tánctanfolyamokkal egy időben elég sok ilyen buli szokott lenni, de sajnos már vége van a "tanévnek". Ha valaki tud olyan helyet a fővárosban, ahol nyáron is vannak rendszeresen ilyen bulik, kérem, ossza meg velem!

2012. jún. 15. 16:39
Buli tánctanítással nyáron

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook