Budapesten jó közlekedéssel kertes házat hol építsek? (tudásbázis)
18. kerület, Pestimre. Nyugis hely, rengeteg busz jár erre és sok eladó telek, vagy ház van. Kb. 20 perc busszal a kék metró. Suli, ovi, bölcsi van bőven.
Bevásárlásra itt az M5 melletti két hipermarket, vagy Vecsés kb. 10 percen belül.
Ja és fölöttünk nincs légifolyosó. Viszont érdemes a Nagykőrösi úttól távolabb lakni, mert ott vonat is jár.
köszönöm
várok még további ötleteket :)
a XV. kerületben vannak eladó telkek is , de elég sok bontandó házas telek is van.
A közlekedése elég jó, főleg az Újpalotai résznek. És itt megy keresztül az M3-as, befelé a Hősök teréig
nincs átszállás, elég egy busz. Korábban a 68as volt, most talán 168ra változott. konkrét üres telekről nem tudok, de nem is járok VEVŐ-szemmel.
Vagy a XVII.ben nézd meg a Helikopter lakóparkot. ott még van parcellázásra váró telek, de nem tudom, hogyan lehet onnan a kispesti metróhoz tömegközlekedni :( Talán nem átszállással. Ezt pedig a Helikopter út mellett kell keresni.
Nem hangzik rosszul! :-) Párom mindenképp a 0-ról szeretné kezdeni, szóval először telket vennénk... A munkánk viszont Pesthez köt, páromnak kötetlen a munkaideje, mindenképp gyors közlekedés kell nekünk, főleg neki, aki nem úgy dolgozik, hogy reggel bemegy a melóhelyre és este meg hazajön.
Próbáltam nézni útvonalat, hogy ez merre van, mert nem nagyon találtam. Kossuth nyomdánál még át kell szállni egy buszra. Szóval a Kőbányai metró végállomástól két busszal kell menni? Ha igen, akkor szerintem Páromnak már messze lenne. Az a baj a kertes házzal, hogy nem lehet a város közepén :-)
Kőbánya-kertváros?
X. kerület széle, de egyfajta zárt terület. Keresd a térképen a Hárslevelű utcát. Ez a "főutca":)
Aki elment innen, mindenki megbánta és visza is jönne. Eladó lakás és félkész házak is vannak.
Mi szeretjük a környéket. Ovi, suli helyben, Baumax,T.sco, benzinkutak 1-2 km.
Nyáron olyan, mint egy nyaralóövezet. Gyereksikongás, biciklis gyerekek, ja és 2 játszóterünk is van.
Kérdezz, ha még érdekel valami :)
További ajánlott fórumok:
- Barátnőket keresek Budapesten
- Kézilabdázni hobbi szinten, erre keresek Lányokat Budapesten!
- Barátkozzunk.....nem jó Budapesten egyedül!
- Akik Budapesten születtek, de elköltöztek vidékre
- Szerinted is sok pofátlan ember él/van Budapesten?
- Hol a legjobb élni Budapesten vagy a környékén, és melyiket nem ajánlod? (biztonság, közlekedés, zöld terület, oktatás, család...)