Budapest-Népliget távolsági buszmegálló (beszélgetés)
Idefigyelj te tojógalamb!Az első hsz-ben 1 órát írtál és akik erre tanácsolták azt,hogy akkor ne menj sehová se és igazuk van.Máskor ne kérdezz,mert te jobban tudod.Pff...
Aréna pláza?Villamossal?Sok sikert,ha ennyire tudod pestet,haha...:D Mindezt 1óra alatt...A tetűjárat 1-es villamossal,haha...:DDD
Ja,hogy közben kiderült,hogy 4 órát kell várnod és aztán vonattal mész olaszországba Népligetről...Na jó...:DDDDDDDDDDDDDDDDD
Ma tényleg csalánba vizelt mindenki. :)
AZt írtam, hogy én megtettem és mások is, tehát te is és pont te ajánlottad az Europarkot is, amire írtam, hogy valóban, az is közel van:)
Ki az a mindenki???
Én végig, és rajtam kívül még más is, ötleteket adtunk hova érdemes menni.
Azt, hogy nem buszcsatlakozásra vár a kisujjunkból nem szophattuk ki, mint azt sem, hogy az elsőként említett egy óra nem is egy, hanem négy óra.
Ma csalánba vizelt mindenki.
Csak feltettél egy kérdést, én pedig válaszoltam :-D
Valami problémád van?
Én csak nem értem, hogy miért mondja mindenki azt, hogy ne mozduljon ki, mert sok szutyok ember van.
Ahelyett, hogy mindenki elmondja, hogy milyen szutyok emberek vannak, inkább konkrét útbaigazítást kellene adni.
Én megtettem és mások is. Csak ennyi volt a feladat:)
És valóban az Europark is ott van nem messze.
Én is azt mondtam...mivel azt írtad, hogy 1 órád lesz. Az nem sok idő!:)
Miért tételezel fel rosszindulatot? Szerintem senkiben nem volt, csak segíteni akartam én is...de nem magyarázkodok.
Tudod, ilyenkor megy el az ember kedve mindentől....az ilyen hozzáállás miatt.
Köszönöm,hogy ilyen segítőkész vagy!
Adni akik azt mondják,hogy ne mozduljak ki a pu-ról,csak kötekedni akarnak.Nem foglalkozom velük. :)
Az Aréna pláza elég messze van. Villamossal, kb. 5 megálló, majd a trolival 2-3 megálló, ami kb. 31 percet vesz igénybe a várakozással együtt. Így nem lesz időd bemenni nézelődni.
A Lurdy közelebb van. A másik irányba 2 megálló, az csak kb. 10 perc. Biztos van ott kávézó vagy valami.
Azt nem tudom miért mondja mindenki, hogy ki se mozdulj a pályaudvarról. Szutyok emberek mindenhol vannak....
Én a helyedben akkor felszállnék a metróra és a_Nyugatiig mennék és ott a WestEnd City Center.
Villamossal a Keletiig kell menned, az egész fel van túrva, és onnan még gyaloggalopp az Arénáig.
Persze nekem mindegy, csak vázoltam a tényeket :)
Köszi mindenkinek!
Nemrég informáltak,hogy villamossal,néhány megálló és ott az Aréna Pláza.
Mivel úgy néz ki,hogy kb.4 órát kell várnom.
hát, örülök hogy viccnek gondolod, de sajna az a rossz hír hogy baromira ez a nagy valóság.
jobb ha bent maradsz a pályaudvaron.
de majd úgyis meglátod :)
lurdy ház.
de ha összesen egy óra ideje van, felesleges elindulni, mert mire odaérne már jöhet vissza.
amúgy a lurdy sem egy nagy látványosság, vagy egy annyira szép hely ami miatt érdemes lenne túrázgatni. szerintem.
További ajánlott fórumok:
- Mostanában azt játszom, hogy elbújok egy a buszmegállóhoz...
- Ma a buszmegállóban pár fiatal suhanc fiú sikongatott. Én...
- Milyen látnivalókat ajánlotok Budapest-Eger útvonalon?Köszi:)
- Mi a véleményetek a CIRIS Budapest-ről?
- Budapesten a Népligeti távolsági buszmegállótól, hogy tudok eljutni legkönnyebben a Ferihegyi reptérre?
- Hány %-os kedvezménnyel vásárolható nappali tagozaton tanuló diáknak bérlet távolsági járatra?