Budapest-Madrid útvonal vasúttal (beszélgetés)
Szia!
A MÁV-Start ügyfélszolgálata küldött egy kedvező útvonalat. Még átnézzük, és, ha kéred, majd átküldöm a lehetőséget. Persze ebben is van éjszakai utazás, de javarészt nappal fogunk utazni.
nyáron én is meg akartam tenni ezt az utat vonattal, de lehet hogy bennem van a hiba, tekervényes hosszú utakat, éjjeli vonatokat találtam - ami azért egy Mo-on élőnek elég furcsa- és maradt a repülő. A Ryanert csak ajánlani tudom.
De ha találtok jó vasuti utat, arra azért én is kiváncsi lennék.
Szerintem maga az utazás vonattal is egy élmény lesz! Kívánom hogy érezd jól magad.
nézz körül itt, talán valaki más is épp arra tart.
Hú biztosan vonattal szeretnél? Szerintem sokkal drágábban jön ki mint egy fapados repülő, ráadásul iszonyat sok idő lenne.
Árakat nem tudok, amit biztos az az, hogy a nyugdíjas kedvezmény csak Magyarországon belül érvényes. (Tőlünk nyugatabbra általában nincs is ilyen kedvezmény tömegközlekedésre.)
Vasúti utazás külföldre
Sziasztok, érdeklődni szeretnék, hogy Budapest-Madrid útvonalra milyen tippjeitek vannak.Azt tudom, hogy közvetlen járat nincs, de melyik a legjobb megközelíthetőség. Tudtok-e átfogó tarifát, vagy minden szakaszt külön kell megvenni?? Nyugdíjas kedvezmény van-e?? Várom válaszotokat, köszönöm előre is. SZM
További ajánlott fórumok:
- Milyen látnivalókat ajánlotok Budapest-Eger útvonalon?Köszi:)
- Mi a véleményetek a CIRIS Budapest-ről?
- Aki jártas a Budapest-Keleti pályaudvaron, segítene nekem?
- Milyen szabadtéri esküvő helyszíneket tudnál Budapest-Gödöllő között ajánlani?
- Nem jár valaki rendszeresen Budapest-Veszprém útvonalon?
- Mennyibe kerül kb. az útdíj Budapest-Rovinj útvonalon?