Aki jártas a Budapest-Keleti pályaudvaron, segítene nekem? (tudásbázis kérdés)
Vágányt érdemes megnézni a nagy táblán,10 percbe belefér.Én jártam már úgy,hogy neten megnéztem mindent,vártam a vágánynál,indulás előtt 5 perccel még semmi(sokat szokott bennt állni).Kiderült,hogy valamiért a másik oldalról indul :S
Az ilyen változásokról a kalauz sem tud mindig!
Koszonom szepen.
Es meg annyit,hogy amit a neten irnak vaganyok,azok biztoskak?
Mert tegnap ahogy vettuk a jegyet,azt mondta az elado,h azt ne vegyuk keszpenznek!!
Állj időben az ajtóhoz leszállás előtt, a vonaton az első kocsiba. A 12-es a szélen van, nem megy be teljesen a érkezés-indulás táblákhoz( nekem ez a központi rész) a 9-es viszont ott van.
10 perc alatt teljesíthető a táv, de jobb ha sietsz.
Neztem a Keleti palyaudvarnak a terkepet,de sajnos ott nem igazan tudtam behatarolni,hogy milyen messzire is van egymastol a 12-es és a 9-es vagany??
Fontos lenne,mert hnap 10 perc lesz az atszallasi ido...
Szoval az lenne a kerdes h 10 perc alatt teljesitheto e a ket vagany kozotti tavolsag?
További ajánlott fórumok:
- Pesten a Déli pályaudvarhoz közel van valamilyen bevásárlóközpont?
- A Keleti pályaudvarról, hogyan lehet a legegyszerűbben eljutni a Nyugati pályaudvarra?
- Hogy tudok a legegyszerűbben eljutni a Nyugatiból a Déli Pályaudvarra?
- Hogyan jutok el a legrövidebb úton a Nyugati pályaudvarról a X. ker. Mága u. 28-ba?
- Budapest- Keleti pályaudvarról Hajdúszoboszlóra, könnyebb eljutni mint Kelenföldről?
- Segítség!!! Aki videoszerkesztésben jártas, segítsen nekem legyenszíves! Sürgős lenne! (bluebox)