Budakeszi Tescohoz hogy jutok el a legegyszerűbben Bp-ről bkv-val? (tudásbázis kérdés)
Szia!
Sajna, azóta se tudok más megoldást. Az a baj, hogy nagyon korán kell menned, ha később mennél akkor a tesco busz jó lenne.
Azért köszi, hogy megírtad, hogy nem sikerült odaérned:( Sajnálom!
Sziasztok, nem voltam netközelben, így sajnos a palackposta és galambposta lehetett volna megoldás, hogy válaszolni tudjak:)
nem jutottam el, holnap reggel újra próbálom. Sajnos a moszkva térnél láttam, h. már nem érek oda időre. Ha azóta van javaslatotok, kérlek írjátok meg, még kb. fél órát itt leszek, aztán szunya :)
Hát, ez van:( Remélem azért sikerült eljutnia a tesco-hoz.
Igen:) Köszönöm, vigyázok magunkra:)
Segíteni szerettünk volna, jól esett volna egy visszajelzés.
De látom te kisbabát vársz! nagyon vigyázz magatokra!
Úgy látom már soha nem tudjuk meg, hogy hogy jutottál el a Tesco-hoz:(
Régen ment innen busz Budakeszire, de most nem látom, hogy lenne valami.
Nagyon szívesen segítenék, de nem tudok:( Egyébként az jutott az eszembe, hogy vagy a BKV-t vagy a Volánbuszt fel kéne hívnod, hátha tudnak segíteni.
Köszi szépen. A legszebb, hogy azóta a neten budakeszi térképeket böngészek, és egyiken sincs rajta ez a nyamvadt bianka u. ahol a tesco van. Kezdek kiborulni... , de jó, hogy legalább itt vagytok és segítséget kapok.
Bianka u. ahogy a tesco is.
A moszkva lenne a legközelebb, az csak másfél óra :) budaörs messzebb van...oda nagyon kacifántosan tudnék kimenni, a moszkvára sok minden kivinne. onnan mennék 22-essel, aztán tovább... köszi, hogy ennyit segítesz :)
Bocs Szilva, többet nem tudok segíteni. Sajnos holnap reggel még szabaddá sem tudom tenni magam, hogy elvigyelek! Remélem azért időben odaérsz (ha 1/2 7-re érsz Budakeszire, akkor kényelmesen 7-re a Tesconál vagy!)
Azért holnap este dobj egy üzit, hogy sikerült-e?!
Hát,sajna nem találok olyan buszt ami átvisz Budaörsről Budakeszire.
Szilvi, kéne valami utca név
A budakeszi végállomásnál leszállsz a buszról, kijössz a főútra, jobbra indulsz. Elágazik az út Páty és Törökbálint felé. Te a törökbálinti út felé indulsz el, és mész egyenesen, Shell kút-Aldi-ott bemehetsz, és az Aldi mögött van a Tesco, meg Mcdonalds, meg más üzletek.
Hát lehet, hogy Budaörsről megy t valami busz. Mindjárt megnézem. Honnan indulsz egyébként?
Azért köszi szépen.
Nem engedhetek meg most taxizást, 3 gyerek mellé, kettő most kezdte a sulit.
Akkor fogalmam sincs, mi lesz...
Semmilyen más busz nem jár arra? Ez nonszensz.
Igen, lehet, hogy elbeszélünk egymás mellett. De a busz csak 8-kor indul legelőször, azzal tuti nem érsz oda 7-re a Tesco-hoz:(
De most mit akarsz csinálni? Szerintem akkor is a taxi a legjobb megoldás, mondjuk a Moszkva térről vagy Budakeszin is foghatsz, de szerintem ott ritkábban járnak hajnalban.
Elbeszélünk egymás mellett, nem derül ki, a22-es busz vá- és a tesco busz hol ér össze, így mindegy a menetrend, mert nem tudok mihez viszonyítani De köszi, azért jobb mint a semmi, tényleg.
Most látom lejjebb, h. 15 km-re van, hát basszus akkor nem tudom, hogy érek oda, életbevágó lenne, megáll az ész. Taxira nem tudok költeni jelen esetben.
Bocs, de már rég belinkeltem, amikor még mindig ott tartottál, hogy mikor és honnan megy a busz.
Köszi.
Akkor olyan embert várok, aki segít, h hajnalban gyalog merre kell elindulnom a 22-es busz vá-ától h oda is érjek ahhoz a nyomorult tescohoz. Stoppolni nyilván nem fogok. Hajnalban. Viszont oda kell érnem, nagyon fontos.
Visszaolvastam és megköszöntem, de lentebb megírtam, hogy nem tudom értelmezni, mert ahol én felszállok azt nem tudom a tesco busznál melyik megállóhoz esik. Így ha 7-re kell mennem, akkor lehet h az orrom előtt megy el, és várhatok egy órát, na de a hidegben amiatt nem fogok már 6-kor ott ácsorogni, csakhogy biztos elérjem és lehet ugye, hogy 7-kor jön... ne haragudj, de nem ezen múlt, én visszaolvastam, tudom segíteni akarsz, de azért kicsit finoman.
A lényeg, hogy 8-kor indul az első! Szóval, ha ez nem megy a taxi kilőve, akkor vagy gyalogolsz vagy megkérsz valakit, hogy vigyen el!:( Ennél többet nem tudok segíteni.
Ráadásul a leírásból nem derül ki, h. a 22Es végállomása neki melyik megállónak számít, kész őrület, holnap frissen és kipihenten kéne érkeznem és most még azt se tudom, hogy érek oda pont 7-re...
Köszi, de sajnos nem tudom értelmezni. Mikor és hol van , hülyén írták le, biztos az fogalmazta, aki sose jár ilyen busszal.
Akkor marad a gyaloglás:(
Belinkeltem a menetrendet! Olvass már vissza!
További ajánlott fórumok: