Broncho-Vaxom. Tapasztalatok? (tudásbázis)
Sziasztok!
Az én gyerekeim szedték a kapszulát, óvodáskorban minden ősszel megcsináltunk egy 3 hónapos kúrát. Mellé kaptak egy Humán Gamma Globulin oltást, így szinte betegség mentesek voltak a téli időszakok. Nekünk bevált, mind a háromnál. Persze, ez rég volt, biztos korszerűbb szerek is vannak már azóta.
Nekünk most írta fel a dokinéni, de nem kapszulát, hanem port, kis tasakokban van. Remélem beválik.
Gyógyszertári, receptköteles.
Mindkét fiamnál kiskorban szedtük a tapasztalat:
Sokkal enyhébb lefolyású légúti infekciók.
Nekünk napi 1 db-t írt a doktor néni.
Az ára tényleg kicsit húzós, de ha megbetegszik a gyerek az antibiotikum is ennyibe kerül és ráadásul beteg a kicsi.
Én indítottam a topicot, köszi a válaszokat.
Nekünk most írta fel a gyerekorvos, remélem beváltja a hozzáfűzött reményeket, kisfiam bölcsit kezdte, a lányom az iskolát és sajnos úgy alakult az életünk, hogy dolgoznunk kell, nincs nagyszülői segítség, ha megbetegednének.
Igen, télen, olyan január körül. hamarabb meggyógyultunk az igaz.
Ja, egy kis megjegyzést írnék még. Bár a gyerekektől semmi se drága, és mi is rászántuk az összeget, azért az ára elég húzós. Egy havi adag 5000ft, és 2-3 szor kell megvenni. Ráadásul nekem mikor meglett a másik, ő is 6 hónapos korától kapta. Így két gyerkőcre...adhatnának rá több támogatást, mert amúgy tényleg jó.
Télen szedtétek?
Mikor újból beteg lett, ismét olyan sokára gyógyult meg, vagy azért hamarabb leküzdötte?
no akkor a kedvenceim között landoltál...:))))
tényleg nagyon köszönöm a segítséget!!!!!
Neked is nagyon szép napot!
Aranyos a kutyusod.
Nekem is 3 pasim van.:DDD
Nagyon szívesen.
Gyerekszakápoló a végzettségem. 12 évig dolgoztam háziorvosi rendelőben. Ha kérdésed van, kereshetsz nyugodtan! Ha tudok, segítek!
Szép napot!
Van felnőtt és gyermek kapszula.
Kicsi gyerek ha nem tudja lenyelni a kapszulát (ámbár kis méretű ez a kapszula) szét szoktuk szedetni és egy kiskanál tejbe belekeverni.
Szerintem jobb. Étvágyat nem mindenkinek csinál!
Receptköteles.
1 hónapig kell szedni minden reggel éhgyomorra egy kapszulát. 1 hónap szünet. Utána 10 napi kell szedni 20 nap szünet és ezt 3x ismételni. Így kitart 5 hónapig a szedése. Október-novemberben szoktuk elkezdeni.
nem is hallottam még róla...jobb mint a béres? étvágygerjesztő is? receptköteles?
bocsi, a sok kérdésért...
További ajánlott fórumok:
- Méheltávolítás - akinek elvégezték már ezt a műtétet, megosztaná velem a tapasztalatait?
- Norbi Update programja - tapasztalatok
- Mellkisebbítés tapasztalatok
- PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei
- Adtál gyermekednek BRONCHO-VAXOM -ot? Voltak mellékhatásai?
- A Broncho-vaxom okozhat hosszan tartó köhögést?