Bpest, Ecseri u- Pöttyös utca. Milyen környék? (tudásbázis)
Figyi, van, aki a palotában is úgy érzi, hogy szűkölködik :)) Minden viszonylagos.
Mi szerencsére jól elvagyunk, és azért, mert valaki két szobában él, attól még hál istennek, a nyomortól messze lehet :)
Így igaz!
Anyukámék hatan voltak testvérek. A 8 tagú család 2 szobás házban élt. És gyakran volt vendég vidéki rokon gyerek, mégis elfértek.
Soha, egyikőjüktől sem hallottam, hogy nyomorogtak, szűkölködtek volna.
Persze, akkor mások voltak az igények.
A József Attila lakótelepi oldalon kisméretű 1959-1960 ban épült salakblokkos, hőhidas lakások vannak, a lakosság
az idősebb korosztályhoz tartozik,normális összetételű, magasak a lakásárak a zöldövezet miatt.
A vele szemben lévő X.-ik kerülethez tartozó lakótelepen laknak szélsőséges életvitelű emberek is,itt a lakásárak sokkal alacsonyabbak.A kettő közül a IX.-ik kerületi oldalt javaslom.
Milyen szépen írod: sok jó ember, kis helyen is elfér :)))) Mi először hárman, de megszületett a kis Testvérkém, a másfél szobásban. Nagyon sajnáltam, hogy 11 évesen elköltöztünk, sok játszópajtást ott kellett hagyni.
Láttam 5 gyerekkel nyomorogni két szobában...
Köszi, jól. Tudod, sok jó ember, kis helyen is elfér.
És elég sok család felnőtt így annak idején. azért ez nem tragédia, de te, ahogy kihallom soraidból, annak tartod.
Szerintem nincs vele gond!
Tényleg sok a zöld, a park, szerveznek kulturális eseményeket, közel az ovi, orvosi rendelő, iskoa, bolt, posta, stb.
Ilyenbe bárhol bele lehet futni azért itt pesten, de még vidéken is.
A többihez képest full nyugis.
További ajánlott fórumok:
- Békéscsaba és környéke. Akik itt laknak.
- Gyöngyös és környéki kismamák
- Akik 70 kg környékéről indulnak, és 60 kg felé igyekeznek
- Győr és környékbeli kismamák, babázók!
- Budapesten az Ecseri és Pöttyös utcai metró megálló között, van fedett korcsolyázási lehetőség. Ti ismeritek, voltatok már ott?
- X. ker. Népliget- Ecseri út környékén, tud valaki megbízható, korrekt vízvezetékszerelőt?