Boszorkány máglya recept
A Boszorkány máglya hozzávalói:16 db babapiskóta
3 dl tej
ízlés szerint vanília cukor és porcukor
25 dkg gesztenye massza
cukrozott tejszínhab
1 tábla étcsokoládé
A Boszorkány máglya elkészítési módja:
A tejet meglangyosítjuk, a vanília cukrot és a porcukrot beletesszük. A cukros tejbe belemártogatjuk a babapiskótákat és egy jénai tál aljára pakoljuk őket. Majd gesztenye masszát reszelünk rájuk. A csokit megolvasztjuk és elfelezzük. Az egyik felét hígítjuk egy kis tejjel, úgy hogy öntetsűrűségű legyen. Ezzel a csokiöntettel meglocsoljuk a gesztenyés réteget. Majd cukros tejszínhabot kenünk rá. A tetejét elsimítjuk és a maradék olvasztott csokival díszítjük!
Isteni finom! :)
Jó étvágyat hozzá
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: cicaaa65, 2012. dec. 28. 09:13
A boszorkány máglya elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.