Borzas sertésszelet recept

0,5 kg sertéskaraj,
30 dkg burgonya,
3 db tojás,
30 dkg liszt,
só,
15 dkg sajt,
tejföl,
olaj.
A Borzas sertésszelet elkészítési módja:
Sűrű palacsintatésztát készitünk, amibe belereszeljük a nyers burgonyát. A húst felszeleteljük, kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk, vagy ételizesitõvel fűszerezve még finomabb. A húst elõször lisztbe, majd a burgonyás palacsintatésztába mártjuk, majd forró olajban kisütjük. Közvetlenül tálalás előtt kezdjük el sütni, frissen az igazi. Tálaláskor sajttal megszórjuk és tejföllel meglocsoljuk.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: CILUSKA, 2008. szept. 3. 19:47
A borzas sertésszelet elkészítési módja és hozzávalói.