Borzalmas karácsonyom volt és ezt a szilvesztert is inkább... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
De ide költözött. ☺️ És remekül meg vagyunk. Persze mindenki azt gondol amit szeretne. Gyerekkel nem lehet senkit megtartani.
Nagyon rossz volt az ünnepek nélküle, de meg beszéltük és tényleg itt van velem
Ez a forum anonim,de emlekeztet egy masikra,ahol agyonpatyolgattak egy not,mert a nos szeretoje,kihasznalta,es otthagyta...
En maskent velekedtem..
Ha uaz a f.i. nem tudom sajnalni,hogy most igyekszik teherbe esni 43 evesen..hatha megfogja a pasit...a feleseget szapulja.
Egyik nap még költözik, másik nap már nem.
Ez olyan ecc, pecc, kimehetsz,
holnapután bejöhetsz költözés lehet.
Megkövetlek!
Ténylegesen sajnálom, hogy túl sok időt - 2x10 percet .- és kalóriát - 1 szelet zsíros kenyérnyit - áldoztam rád.
Rád, rgy olyan személyre, aki az értő olvasásig sem jutott el az iskolás évei alatt és aki egyik sorával agyonüti a következő sort, amit leír.
Légy boldog!
Ui.: Sajnálom a még - remélem meg sem - fogant gyermeketek.
Javaslom a fogamzásgátlás teljes általad megérthető tárházát, hogy azt a szellemi szegénységet ne örökítsd tovább aminek bőségesen a birtokában vagy!
Te aztán ismersz engem a párom meg ki hogy miként él, igaz? Ja nem. Akkor ennyit rólad.
A vicces az hogy semmilyen ismereted nincs se az én se az ő életéről (csak pár mondat amit leírtam de az édes kevés) de simán lealázol minket. De ezzel magadat minősíted csak. Az ilyenek miatt utáljék az embereket a normálisabbak.
Szerencsére én jövök ki ebből az egészből szerencsésen pechedre 😁 vacak érzés lehet gondolom de hát nem mindig nyer a feleség 😏
Részemről lezárva a fórum.
Köszi a reakciókat.
Mivel bővebb információ ismeretében nem vagytok így felesleges reagáljak a tippjeitekre stb
Ha kirúgták, az neked csak rosszabb.
Akkor az imádottad nemcsak gyerektartást, hanem asszony tartást is fizethet.
Végig olvasva FI csapongását térben, időben és érzelmekben, áldom az eszem, hogy mindig is inkább a férjes asszonyokat részesítettem előnyben!
Azt hiszem, maradok a jól bevált gyakorlatnál!
A lányokkal mindig csak a baj van!
Egy férjes asszony mindig tudja, hogy mit akar, mi jó neki és azt el is éri!
A "nagy, macsó" férfik - tudjátok, olyanok, akiknek nincs párjuk 7 üres faluban sem! - meg csak járjanak aganccsal a fejükön!
Nekik - a "macsóknak" - meg majd jók lesznek az ilyen kis hülye/mulya lánykák, mint a mi kis FI-nk egy két kóbor numerára!
Csak remélni tudom, hogy a belebegtetett gyermekáldás nem történik meg, mert ezt a szerény szellemi szintet nem érdemes tovább vinni, mint ahogy azt az agresszív fizikai és verbális erőszakot sem ami süt belőle.
Huu mennyi rosszindulat van benned! Azt ugye tudod, hogy ezek a dolgok nem a te problémáid! Azt meg érezned kell, hogy ezek a gondolatok mérgezik a te testedet !
Én itt kiszállok a beszélgetésből, mert ettől empatikusabbnak gondoltalak!
Sok sikert a boldogságotokhoz!
BÚÉK!
Igazad van, majd a Karma megoldja. Kisujjam sem mozditom, nem ér annyit az a nő. Nem is nő, úgy néz ki mint egy ősasszony. Dolgozni büdös neki állandóan eltartta magát a férjével, aztán lett munkája most meg hallom kirúgták.
Nagyon bízom benne nem ő variált megint hogy ott tartsa a férjét. De úgy vagyok vele ha az olyan Hülye és ezért mégsem költözik akkor meg is érdemli.
De tény elég ideges vagyok a hírtől sajnos
Ha valóban ilyen a helyzet otthon, FI csak egy eszköz. Lenne helyette más. Nem lesznek boldogok, mert az együtt élés nem jelenti azt, hogy varázsütésre megszűnik az addigi családi kötelék.
Sajnos, ez velejárója a házasemberrel kavarásnak, FI púpja lesz.
Nyilván lehetett volna normális, kevésbé zűrös úton járni, de itt nem erről van szó.
Ja, hát minden pasi aki félrelép ezt mondja.
Ha az ünnepeket a gyermekeivel töltötte és nem veled, akkor ő már felállította a sorrendet.
Sajnos igazad van. Tipikus lelki terrort csinál az asszony.
Volt hogy úgy szaladt el tőlem jött az sms a gyerekétől mert a vonat elé akart menni az asszony, onnan szedte össze az állomásról.
Persze lehetne azt mondani azért csinálta ne hagyja el a férje, lehetséges. Az előzmények annyi hogy már évek óta csak a veszekedés volt, ordibál mindenkivel otthon ja és nem dolgozott csak most kezdett el mikor férje mondta na elege van egyedül nem cipeli a családot anyagilag.
Persze így is elhagyja már. A férfi szüleivel is undorítóan beszél, hallottam egyszer mikor pont a szüleinél voltunk telefonon beszéltek.
Már bemutatott szüleinek is, testvéreinek is. Nehezen viseltem az ünnepeket nélküle, persze hogy ki vagyok sokszor idegileg de már csak pár nap. Nem vettem el a férjét a nőnek ő maga intézte hogy elhagyja az ura.
Nem kellett elmarnom. A felesége borzalmas nő, a saját gyerekükkel is ordibál nem csak a férjével. Csak egy példa volt. Elviselhetetlen én se maradnék ott.
Csak azt lehet táncba vinni aki hagyja magát
Szerintem messzire mész! Senki nem érdemel verést! Bánj az embertársaiddal tisztelettel!
Hiszek a karmában!
A karma megtalál téged is!
További ajánlott fórumok:
- Van itt valaki aki itt lesz karácsonykor és szilveszterkor és a két ünnep között, akivel a magányosok beszélgethetnek?
- Küldj Karácsonyi és szilveszteri jeleket!🎅🌲🍾
- Vendéglátós tanulónak kötelező (egyáltalán szabad?) karácsonykor és szilveszter éjszaka a gyakorlati helyen dolgozni?
- A karácsony, a Mikulás, a Szilveszter
- Sziasztok! A véleményeteket szeretném kérni. Karácsony előtti akcióban, vagy inkább ünnepek után érdemesebb LED - TV-t venni?
- KÍVÁNJ ......(advent, mikulás, karácsonyt, szilvesztert 2011évre)