Borsóval töltött karaj recept
90 perc
A Borsóval töltött karaj hozzávalói:
1 kg karaj
30 dkg darált hús,
1 fej hagyma,
Fokhagyma,
Só
Bors,
Pirospaprika
Kevés olaj
25 dkg borsó
Reszelt sajt
Petrezselyem
2 db tojás
A Borsóval töltött karaj elkészítési módja:
A darált húsból, hagymából, fokhagymából ragut csinálunk, fűszerezzük, de csak pár percig főzzük össze, majd ha kihűlt, hozzáadunk 1 nyers tojást. 25 dkg borsót kevés olajon megpárolunk, szintén pár percig, enyhén sózzuk, petrezselyem levelet aprítunk rá, mikor kihűlt, belekeverünk egy nyers tojást. A karajt felszeleteljük, de vigyázunk arra, hogy az alját ne vágjuk el. Megtöltjük felváltva a szeleteket. Hús, borsó, hús, borsó...... A tetejét hústűvel összefogjuk, becsomagoljuk alufóliába, majd 1,5 óra alatt megsütjük. Kicsomagoljuk az alufóliából, megszórjuk sajttal, majd pár percre visszatesszük a sütőbe.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: Cucicsillag, 2016. okt. 19. 17:32
A borsóval töltött karaj elkészítési módja és hozzávalói.