Bőrgyógyászom szemölcsre ecsetelőt írt fel (van vagy 10 is), most marja már rendesen, de kerti munkát kellene végeznem. Szabad földeznem? (tudásbázis)
6. gabi44
2010. szept. 22. 17:36
Azt hiszem a földdel ne érintkezzen mivel lehet ki van marva böröd . Szerintem huzzál fel egy gumikesztyüt!
Egyszer nekem is volt olyan szemölcs a talpamon ami nagyon fájt nyomásra .Kipróbáltam mindent ,de nem akart elmulni.
Egy könyvben olvastam , hogy fokhagymát kell ráhelyezni és az biztosan használ.Sokáig nem hittem el, de azért ezt is kipróbáltam. Az első nap nagyon mart,de másnapra elmúlt a fájdalom tudtam járni rendesen , aztán még 2 napig volt rajta a fokhagyma és aztán szép lassan kipergett. Azóta se tért vissza,aminek igazán örülök.
5. eperlevél
2009. márc. 22. 14:11
kesztyű
4. cbc7d5fe99
2009. márc. 22. 13:58
hali,,képzeld nekünk magától elmúltak pedig vettem rá mindent ami persze nem használt aztán mire beletörődtem eltűntek!
3. Meliga
2009. márc. 22. 13:54
Kesztyűvel biztos nem gond.:
2. Starshine28
2009. márc. 22. 13:53
Mármint az érdekel, hogy a kezemen vannak ugye a szemölcsök, hogy nem lesz abból baj, ha földdel érinkezik??
1. Starshine28
2009. márc. 22. 13:52
Bőrgyógyászom szemölcsre ecsetelőt írt fel (van vagy 10 is), most marja már rendesen, de kerti munkát kellene végeznem. Szabad földeznem?
További ajánlott fórumok:
- A bőrgyógyász ma azt mondta, hogy rühes vagyok, ellentétben a háziorvossal aki szerint allergiám van!
- Hatásos-e a vérehulló fecskefű a vírusos szemölcsre?
- Vérehulló fecskefű szemölcsre
- Heim Pál Kórház Bőrgyógyászati rendelés. Tapasztalatok?
- Háziorvos felírhatja a bőrgyógyász által adott antibiotikumot?
- Hova tudok időpont nélkül elmenni bőrgyógyászatra?