Borban pácolt máj roston sütve recept


60 dkg sertésmáj
3 dl fehérbor
1 gerezd fokhagyma
ízlés szerint őrölt majoránna
1 kávéskanál só
A Borban pácolt máj roston sütve elkészítési módja:
A borba beleteszem a szétnyomott fokhagymát és az őrölt majoránnát. Felszeletelem a májat, és a páclében 6-8 órán át hűtőben érlelem. Sütés előtt kiszedem a májat a pácléből, és lecsepegtetem. A májszeleteket lehet sütni öntött vaslapon vagy rostélyon faszénparázs felett, és lehet teflon serpenyőben is. Az ételt csak a tányéron sózom meg, mustárt, salátát kínálok hozzá.
Kategória: Szénhidrátcsökkentett ételek receptjei
A receptet beküldte: MRG1, 2014. ápr. 23. 19:08
A borban pácolt máj roston sütve elkészítési módja és hozzávalói.