Bor-kenyér diéta (beszélgetés)
A cikk, amelyhez ez a fórum nyílt, már nem aktív.
Nahát, hogy mik vannak :-)
Így talán még érdekesebb a dolog:
Schroth - kúra
nevét Schroth János lindewiesei (Gräfenberg közelében, Osztrák-Szilézia) paraszttól nyerte, akit szomszédjának Priessnitznek erőszakos vizkúrái az ellenkező szélsőségre csábítottak; a betegeket, akiket Priessnitz vizzel áztatott, Schroth alaposan kiszárította. A S.-ban a beteg hosszu időn át csak kiszáradt zsemlét és sűrü rizs-, dara-, köleskása-pépet kap enni. Inni csak reggel és este szabad 1-1 pohár bort, minden 3-4. nap néhány órával az ebéd után, amely ilyenkor borleves és puddingból áll, a beteg ihatik annyi bort, amennyit akar. Éjjelre ezen betegeket nedves ruhába burkolják. Ezen kúra az anyagforgalomban jelentékeny megváltozását idézi elő s megfelelő esetekben igen jó hatásu is lehet. Régi izzadmányok, ízületi bajok, a bujakór elhanyagolt esetei nem ritkán igen megjavulnak ezzel az eljárással, amely a vér besűrítése által fejti ki hatását.
ezt tényleg hatásos lehet
még sose láttam kövér alkoholistát:)))
Hát én ki fogom próbálni...:D úgyis itthon vagyok, semmi dolgom, legalább elszórakoztatom magam. Meg a páromat, ha hazajön :DDDD 6napig tart? Na, mint egy fesztivál. Semmi gond. :D
Majd írok, hogy mi az eredmény... :D
Ez diéta? Napi 8dl bor és 8 zsömle :S
A régi szerzeteseknek biztosan megfelelt, mert nem ettek sajtot, amiben sok a zsír...nekik talán bevált. Na, de most komolyan! Ez jó volt valakinek? Nem szeretném kipróbálni, csak érdekel.
Ha hiszed, ha nem ettől fogytál. ímármint a martinitől (jó vízhajtó hatása van:)
A kolbászt is folyékony állapotba vedd magadhoz. Addig daráld amig folyni nem fog, és tedd bele száraz vorosborba.
De most a zsemlyét hagyd el 5 napig:(:(
Végre az első fogyi aminek "hatása" van nálam:)
Nagyon fogy a martini:)
Most jöhetne öt nap kolbász hagymával:)
sziasztok!
szupi ez a diéta de a zsemlét nem lehet folyékony kenyérre felcserélni?Mert tudjátok van egy nota,hogy sörre bor mindenkor, borra sör, az is köll!