Boleró szelet 2. recept
A Boleró szelet 2. hozzávalói:Tészta:
4-tojás sárgája
20 dkg cukor
1dl tej
1 dl olaj
1 sütőpor
20 dkg liszt
a 4-tojás kemény habja
A hozzávalókat öszedolgozzuk és előmelegitett sütőbe kb 35 percig sütjük
krém:
2 nagy tejföl
2-3 vaniliás cukor
ezt összekavarni és még a meleg tésztára tenni
Teteje:
1liter viz
30dkg cukor
3-cs vanilia puding
2-cs boleró por ( legjobb a málnás , epres erdei gyümölcsös,de kinek tetszése szerint!)
A Boleró szelet 2. elkészítési módja:
A cukrot és a pudingport ,a boleró port a vizz fokozatos hozzá adásával össze keverjük és kavargatva sürüre főzzük . kicsit hagyjuk hülni de még langyosan a tejföl tetejére egyenletesen rá kenjük! Elég hamar megdermed ! Szeleteljük tetszés szerint (én kockára vágtam) Nagyon finom! kiadós és hamar kész van! Bátran hozzá lehet kezdeni! JÓ ÉTVAGYAT!
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: c9aa38264e, 2011. júl. 10. 08:49
A boleró szelet 2. elkészítési módja és hozzávalói.