Bölcsöde előnyei és hátrányai (beszélgetés)
Szia!
Az én lányom 2 évesen kezdte a bölcsit.akkor ő még nem beszélt,és nem volt szobatiszta.Az mindenképpen a bölcsi előnye,hogy a gyerekek között sokmindent megtanul,ahogy látja a nagyoktól.
Viszont én olyan helyen dolgoztam,hogy sokszor délutános voltam,ez nagyon megviselte,hogy keveset vagyunk együtt,illetve csütörtök-péntekre nagyon elfáradt.
Érdemes szerintem figyelembe venni,hogy reggel mikor kellene kelnie,mikor ér haza délután,illetve összességében mennyi időt tudtok együtt tölteni.
Az első napok,hetek,biztosan nem lesznek könnyűek,nálunk engem jobban megviselt a dolog.
Lányomat 1 évesen felvették a bölcsibe. Kezdetben örültem, mert nagyon igényli a társaságot. (Néha úgy érzem már kevés vagyok neki, az otthoni játékaival is alig játszik.) Ugyanakkor a szívem szakad, ha belegondolok, hogy ennyi volt a kettőnk időszaka. Továbbá a munkahelyemen meg áll a bál, fél évente közalkalmazott csere. Mit csináljak? Talán le kéne mondanom a bölcsit.
Tapasztalt anyukák kérlek segítsetek abban, hogy leírjátok a bölcsi előnyeit, hátrányait, melyek segíthetnek a döntésben.
Kérem azon személyeket, akik csak annyiban szeretnék a személyes véleményüket kifejteni, hogy bölcsi pártiak vagy sem, mellőzzenek.
Köszönettel előre is mindenki válaszát.