Bogár van a házi pirospaprikámban, mi lehet ez? (tudásbázis kérdés)
Egyszer, az egész szekrény tartalmát ki kellett dobnom.
Mindenbe belement a dohánybogár. Először csak a paprika, ahogy teltek a napok a többi fűszer is tele volt vele. Azóta vagyok én is bogaras :-), megy minden a fagyasztóba egy napra.
Itt nem dohányzik senki, azzal tuti nem kerül haza.
Búzadarát ritkán használok. Amikor hazavittem semmi baja nem volt, egy hónap múlva meg tele volt szép kövér fehérjével.
Amit nem látok , attól nem vagyok rosszul, de utólag megtudni, hogy mit ettünk...
értem én miért kell
Asszem jó ötlet az a szitálás
Jó, de az már legalább nem fertőzi meg az otthoniakat.
Ma én is átnéztem a száraz áruimat, hogy nincsenek-e vendégeink.
Azért csak vigyázz!!
Nekem is volt szerencsém kis barna bogarakhoz.
A paprikában találtam először, utána pedig mindenben.
Nekem is csavaros üvegekben voltak Hiába dobtam ki a paprikát, a láthatatlan vendég márt mindenbe beleköltözött. Nehogy meglepetés érjen két hét múlva.
Azóta bármit hazaviszek , megy a fagyasztóba.
Jobb lenne a biztonság kedvéért, te is betennél a fagyasztóba minden létező kaját.
szerencsére csak bábok voltak benne, azokat meg leszedegettem róla.... a ruhák is megúszták szétrágás nélkül szerencsére, de pár napig csak mostam- mostam- mostam.... mindent átmostam, nehogy benne maradjon vmi, amit nem látok, nem veszek észre.
A gusztustalan az tényleg a konyhai zsák volt, mert abban irtózat sok kukac volt, és undorító volt, ahogy másztak, ellepték az előszoba falát. Amíg nem tudtam, h abból jönnek, belenyúltam.... hát... na az volt még undorító, amikor a szétrágott dióbélbe nyúltam bele..... Egy ideig oylan volt, mintha hiába mostam volna kezet, rajta éreztem a trutymákot.... szinte pszichésen érintett meg legjobban :)
További ajánlott fórumok:
- Honnan ez a rengeteg katicabogár és mit lehet ellenük tenni?
- Milyen bogarak vannak a konyhámban, és hogyan lehet őket elűzni?
- Pici bogarak szaladgálnak a virágjaim földjében (szemel alig láthatóak)mi lehet? Mit tehetek?
- A fürdőszobánkban lapos, kb 1 centis bogarak mászkálnak. Mik lehetnek ezek és hogy tudom kiírtani őket?
- Kicsi, barna bogarak a búzadarában. Ez mitől lehet?
- Töltött káposztába utólag lehet még tenni pirospaprikát?És hogyan?