A fürdőszobánkban lapos, kb 1 centis bogarak mászkálnak. Mik lehetnek ezek és hogy tudom kiírtani őket? (tudásbázis kérdés)
Gyógyszertárban kapható állatok élősködői ellen egy hintőpor,(á:420 Ft"P" betűvel kezdődő kegyszer) ezt kell a fal mellet kiszórni,csodákra képes.Én lakatlan helyen építettem fel a házamat, a "vadonban" igen változatos fauna van, eddig mindenre hatásos volt!
Harcimarci Ecseria hófödte csúcsairól
Találtam egy írást:)
mangorlo.blogter.hu-->
Lakásunkban vadon élő állatok-Kemencehalacska címmel
Ő lesz az... A gondnoknak még nem szóltunk.
Van valami tipped a kiiírtására?
ezüstke a finom illatra jönn%
nálunk a fa szappant szereti..
Hát akkor szerintem csótány. Az kifejletten kb. 1 cm-es, barna vagy fekete színű, lapított testű. Ha megállnak, billegetik a csápjukat (ismertetőjelként írom), és főleg sötétben szeretnek mászkálni. Nálam is voltak, küzdöttem velük, de más nem pusztította el őket, csak a gél. Amit sajnos csak cégek vethetnek be...
Viszont ha kollégiumban laksz, akkor a vezetőségnek kellene szólni, mert ha jól tudom, az ő feladatuk az irtás. Mielőtt elterjed az egész épületben.
De a csótány az nem nagy?! Ezek icipicik, barnás színük van és olyan mintha háromszög alakúak lennének.
Nem poloska, azt megismerem.
Kollégiumban lakok, ráadásul felújítottban és a plafonon lévő szelllőzőből és a padlón lévő lefolyóból jönnek.
És létezik még az un. penészbogár, barna, kicsit ovális és jó sok lába van :)
Szóval elő a farbával, mid van? :)
Szerintem csótány. Ha panelben laksz, akkor tuti.
Először is purhabbal töltsd ki a lakásba be- és kilépő csövek mellett a hézagot a fürdőszobában és a mosogatónál, és ha máshol is van, ott is. Így nem tud jönni utánpótlás a bogarakból.
Aztán tegyél ki csótánycsapdát több helyre, főleg oda, ahol látni szoktad őket. Végül vegyél Raid-et, vagy valami hasonló brutális rovarirtót, és ha látod a kis dögöket fújd le őket. A maradékot meg pár nap alatt elfogja a csapda. Készülj fel, nem lesz szép látvány!
Sok sikert!
További ajánlott fórumok:
- Milyen színű a fürdőszobád?
- Ti költöznétek az új házba, ha fürdőszoba kész van teljesen, bútorok nincsenek csak 1 ágy?
- Rettegés a fürdőszobában pucéran
- Te milyen színűre csempéznéd a fürdőszobádat?
- Egy munkás, aki a fürdőszoba csempézését csinálta, elrontotta a csaptelepet és a villanykapcsolót. Mit csináljak?
- Mennyiből lehet egy komplett fürdőszobát megcsináltatni?