Biztosítót keresek (beszélgetés)
Nekem Uniqa-nál van a lakásbiztosításom, Aegonnál meg a kisállat biztosításom.
Munkanélküliség kiegészítő biztosítást és a Szolgáltatás kimaradás kiegészítő biztosítást, stb ilyesmi fogalmam sincs mi, mert számomra nem releváns egyik sem.
Köszönöm!
Ezek szerint te nem vagy elégedett a biztosítóddal?
Sziasztok!
Új vidéki otthonomat szeretném biztosítani.
A netrisk.hu -n kitöltöttem a kalkulációt, ami minden részletre (melléképület, kisállat, növényzet, ingóságok) kiterjedően kikérdezi a keresőt. Sajnos nem tudott nekem egy biztosítást sem ajánlani.
Első helye az Alfa Vienna Insurance Group Biztosító Zrt.-t (korábbi Aegon) hozta, ahol csak a Munkanélküliség kiegészítő biztosítást és a Szolgáltatás kimaradás kiegészítő biztosítást nem tudják nyújtani.
Bízom benne, hogy Tőletek kapok tippeket, hogy melyik biztosítónál milyen konstrukciót keressek.
További ajánlott fórumok:
- Axa biztosító reál hozam kiszámítása
- Kisállat biztosításánál milyen papírokat kell beküldeni a biztosítóhoz?
- Ha a férj meghal és nagy összegű kölcsönt vett fel amit a biztosító nem fizet azt a feleség is a törlesztést "örökli" vagy csak a gyerekei?
- Válthatok lakásbiztosításnál biztosítót az évforduló lejárta előtt? Megszüntethetem a biztosításom úgy, hogy nem fizetem a díjat?
- Korrekt biztosítót keresek (ha létezik)
- Keresek olyan embert aki baleset/kockázati életbiztosításokkal foglalkozik vagy ért hozzá esetleg olyat aki biztosítónál dolgozik