Keresek olyan embert aki baleset/kockázati életbiztosításokkal foglalkozik vagy ért hozzá esetleg olyat aki biztosítónál dolgozik (beszélgetős fórum)
Aki tud segíteni az privát üzenetben tegye.
Köszönöm mindenkinek a segítséget.
A kockazati eletbiztositas akkor ajanlott, ha valaki nem tud/nem akar megtakaritani/befektetni, viszont biztonsagban akarja tudni a csaladjat ill. sajat magat.
En erre mindig azt mondom, hogy senki ne a halalara kosse, hanem az eletben letere. Mert egy varatlan baleset eseten van szukseg legjobban a segitsegre.
Baleset egyebkent minden ami kivulrol jon, nem akaratlagos es varatlan. A munkahelyi baleset is baleset. A gyilkossag is baleset. Az ongyilkossag nem baleset. De 2 ev utan mar nem szamit.
Baleseti halálra kötöttem. De mi minősül annak? Baleseti halál-e a munkahelyi baleset, vagy ha megtámadnak az utcán és megölnek, vagy ha más gondatlanságából eredően történik velem valami?
Na mindjárt átolvasom a feltételeket, hátha okosabb leszek.
Most töltöttem le a Baleset- és egészségbiztosítási általános feltételeket. Mert természetesen ezt maguktól nem adták oda annak idején mikor kötöttem. Van vagy 30 oldal, átrágom magam rajta.
Azért kérdezek ilyeneket, mert több helyről hallom, hogy a biztosító mindenáron megpróbál kibújni a fizetés alól és, hogy ezt hogyan lehet kiküszöbölni.
Amire kötötted.
Olvasd el az ajánlatot, a kötvényt, feltételeket.
Pl. ha a baleseti halálra kötöttél akkor csak arra fizet, természetes halálra nem.
De van egészségkárosodás meg minden. Csak tudod mire kötöttél.
Ha pedig hitelfedezeti a biztosítás, akkor a hitelintézet kapja meg halál esetén a bizt. összeget.
Az ezzel kapcsolatos dokumentumokat be kell vinni a biztosítóhoz, gondolok itt rendőrségi, orvosi, halotti bizonyítvány stb. Ott még papírokat kell kitölteni, a kedvezményezettnek fizetik a bizt.összeget.
De ezt miért nem kérdezted meg mikor kötötted? Amúgy az üzletkötőd ezt meg tudja mondani neked
Ebben nem nagyon tudok segiteni. Viszont cukormesterenek ebben nagyon igaza van, minden biztositónál más.
Haláleset: szerintem csak kockázati (baleset) de ez nem biztos.
Ebbe csak az az üzletkötő ( vagy biztositó) segithet akinél kötöttétek.
Telefonálj az üzletkötőnek és kérj tőle segitséget.
Ez minden biztosítónál más.
A szerződésben benne van minden.
Az eljárásról is kell,hogy leírás legyen.
Mit szeretnél tudni? NEm biztos, hogy tudok segiteni a legtöbb biztositónál mások a feltételek.
Nemrégen dolgozom benne, nem biztos, hogy mindent tudok.
További ajánlott fórumok:
- Hirességek családnevei, amelyek foglalkozásra utalnak (ABC sorrendben)
- Mi a foglalkozásod?
- Vicces foglalkozások
- Mi a párod foglalkozása?
- Melyik biztosítót válasszam életbiztosítás szempontjából?
- Tudna valaki egy olyan biztosítót ajánlani, ahol rokkant nyugdíjasokkal is kötnek életbiztosítást, ami nem túl drága?