Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Biztos nem kell olyan nő, aki egy lábosba főzi, egyszerre a... fórum

Biztos nem kell olyan nő, aki egy lábosba főzi, egyszerre a... (beszélgetés)


Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.

1 2
43. Ruslan (válaszként erre: 2. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 22:17
Nem károsulnának. Eléggé gyerekesen fogalmazol: nem és kész, akkor sem. Ha már felnőttünk, alapozzuk meg döntéseinket logikusan. Most a virslibe kerülő dolgok és a feldolgozás a gond itt, nem érdekel negatív reklám vagy sem, de gusztustalan étel. Érdemes megnézni hogyan csinálják és bármi belekerülhet szétzúzva.
42. Érdekes73 (válaszként erre: 5. - Globus)
tegnap 21:43
Nem is hallottam eddig ilyet.
41. Enissa (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 18:57
Lehet egy metaforát írtál?
40. globus (válaszként erre: 26. - Apeeng)
tegnap 18:46
Valamelyikre az van írva, hogy a nylon csomagolásában, és utána bontani. Talán a Sága.
39. globus (válaszként erre: 36. - Shukran)
tegnap 18:42
+ a teához és tejhez.
38. Channa* (válaszként erre: 16. - K-né Zsóka)
tegnap 18:39
Én azt is kül9n főzöm, mert a sonkaléből főzök valami kaját, pl. bablevest;)
37. Channa* (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 18:37

Pasi vagy?


Én nem főzöm egyszerre. Azt sem tudom, hogy mi lenne a közösen főzött virsliből és toásból.


Ez milyen ételhez kell?


Amúgy, ez ne akadályozzon a párválasztásban, max. majd te főzöd a tojást és a virslit külön edényben. Semmi bajod nem lenne ettől. Nem csak a nők feladata a főzés, ugye tudod?;)

tegnap 18:34

A tojásfőzésre külön edényt használok.

Abban sosem főzök mást, nálam így szokás.

35. fincsi5 (válaszként erre: 10. - Libikóka)
tegnap 18:18

Az is durva.


Nálunk erre egy kék bögre van.


De igen, volt olyan, hogy férjem megkérdezte, miért nem együtt főzöm.............🙄

34. bozsu55 (válaszként erre: 33. - Csemár)
tegnap 18:06
Igen a tyúk testében lévő tojástartóból.
33. csemár (válaszként erre: 20. - Bozsu55)
tegnap 17:46
Mármint a tyúknak a tojásztartójából a tojás, ugye? (Erről eddig nem volt szó.)
32. bozsu55 (válaszként erre: 24. - Csemár)
tegnap 17:36

Persze, valószínű így csinálják.

Csak oda akartam kilyukadni,ha a tojást akár főzés előtt meg is moshatják.

Egyébként a fenekén jön ki a tojás,de a tojástartójából, nem a beléből.

tegnap 16:28
Inkább örülj, hogy tud főzni :)
30. globus (válaszként erre: 25. - K-né Zsóka)
tegnap 16:28
1x próbáltunk bolti kötözött sonkát, nem ette senki. Akkor inkább vajas kenyér tojással, sajttal.
29. K-né Zsóka (válaszként erre: 26. - Apeeng)
tegnap 16:22
Pedig de! Érződik rajta a sonka íze. Csak lehet te nem érzed.
tegnap 15:04
Én még ilyet nem is hallottan.
27. Myra
tegnap 14:59
Igazad van
26. apeeng
tegnap 14:39

A virslit mem szabad főzni a gyártók szerint...csak melegíteni(akár mikróban)


a tojást akár órákig főzhetem a jó kis sonkalében, akkor sem lesz más íze

25. K-né Zsóka (válaszként erre: 23. - Csemár)
tegnap 14:03
Ez így van. Nálam a húsvéti sonka, saját érlelésű, füstölt tarja vagy karaj.
24. csemár (válaszként erre: 20. - Bozsu55)
tegnap 13:55

A beleket ilyenkor előtte alaposan kimossák, kifordítják, és sós ecetben áztatják - úgy töltik tele.

A nagyüzemi technológiát azonban nem ismerem, lehet, hogy ott más az eljárás.

23. csemár (válaszként erre: 16. - K-né Zsóka)
tegnap 13:46

Ahány ház...

(Nálunk egy ideje már a "húsvéti sonka" se sonka, hanem vagy füstölt csülök, vagy valami bolti, konyhakész sonkautánzat. Azaz a tojások is külön főnek.)

tegnap 13:41
Ha van miből válogatni, akkor megteheted, hogy a tojásfőzési szokások alapján szelektálsz. Másoknál általában többet nyom a latba a jellem, a kinézet, és hasonlók. De hát mint tudjuk, a férfihoz a gyomrán keresztül vezet az út. Viszont remélem, hogy nem ez volt az egyetlen bűne.
21. Enissa (válaszként erre: 18. - Bozsu55)
tegnap 13:22

Ebben biztos vagyok.

Én a békéscsabai Barnevál-ban néztem végig a kamionból kirakodástól a fóliázásig a feldolgozást, nagyon sokáig nem ettem baromfit.

20. bozsu55 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 13:22

Igazad van. Esetleg megmosta a tojásokat....


Azon gondolkodtál,hogy a belekbe töltött termékek esetében azokban szar volt korábban.

19. Enissa (válaszként erre: 7. - Globus)
tegnap 13:18

Megnéztem a receptet, én [link]

hasonlóan egy éjszakán keresztül sütöttem, a tojásokat nem tettem héjastól bele, és sertésből készítettem.

Finom, de féltem fel ne gyújtsam a konyhát, inkább nem készítek ily módon. :)

18. bozsu55 (válaszként erre: 17. - Enissa)
tegnap 13:18

...mondjuk 5-8 liter főzőléből eĺszedhető 1,5 liter amiben megfőzi a tojást. Mifelénk a sonka 4 kg feletti oda kell lé is.

Igazad van,de ha bemennél a virsligyárba....soha nem ennél semmilyen terméket.

17. Enissa (válaszként erre: 6. - Globus)
tegnap 13:09

Mutatták az egyik Naplóban is, és kicsit 'undinak találtam, hogy héjastól teszik bele a tojást, de láttam én már olyat is, hogy a sonkalében főzik meg a tojást, majd abból lesz a későbbiekben bableves. ízlések és pofonok.

A fórumhoz is szólva, ilyen pasi nekem sem kellene, aki "Nő, Lábosba, Tojást, Virslit egy mondatban nagybetűvel kezd.

16. K-né Zsóka (válaszként erre: 14. - Csemár)
tegnap 13:09
Én nem főzöm együtt akkor sem, a sonkalében főzöm a tojást :)
15. csemár (válaszként erre: 7. - Globus)
tegnap 12:13

Köszönöm a receptet! Ki fogom próbálni.


(A "sólet" számomra eddig valami egészen másféle eledel volt... :-D)

14. csemár (válaszként erre: 6. - Globus)
tegnap 12:11
A húsvéti sonkával együtt szoktak tojást főzni. (Más ilyen "együttfőzésről" én nem tudok.)
1 2

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook