Egyszerre érzem, hogy nagyon tetszik, jó pasi, meg kell... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
9. krisztikrisz (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2022. máj. 13. 23:02
Az nem elég hogy jó pasi, ha közben zavar a viselkedése és nem passzoltok össze. Idővel a legkisebb problémákból is hatalmas veszekedések lehetnek. A bosszantás az még rosszabb, mert úgy hangzik, mintha nem tudnád őt elviselni.
8. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 5. - 94a06e9696)
2022. máj. 12. 21:57
Szerelem még nincs. P
Nem idegesít, ez túlzás, csak bosszant én is túl türelmetlen vagyok ez biztos. Nagyon kedves, rendes, csak bosszantó.
Vagy a fárasztó talán még jobb szó.
7. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 3. - Vigyefene)
2022. máj. 12. 21:55
És igaz :D
6. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 2. - Capriola)
2022. máj. 12. 21:54
Ugyanettől félek én is.
5. 94a06e9696 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2022. máj. 12. 15:41
Mivel azt írod, hogy tetszik, nem azt, hogy szerelmes vagy, ezért szerintem teljesen felesleges összeszokni, ha már most idegesít, ráadásul több dologgal. A nagy számok törvénye alapján ha jobban megismered ezekből nem kevesebb, hanem több lesz.
Mindenkinek vannak más számára idegesítő dolgai, csak ezt jellemzően az első időszakban észre sem veszi a másik...
4. Napsugár8 (válaszként erre: 2. - Capriola)
2022. máj. 12. 15:33
Vagy sikerül összecsiszolódniuk. Attól függ, mennyire vagytok mindketten hajlandók a kompromisszumra.
3. vigyefene (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2022. máj. 12. 15:00
Szerintem nem fogtok unatkozni, mert neked is vannak bogaraid.
2. Capriola
2022. máj. 12. 14:56
Hosszú távon a most apró idegesítő dolgok csak rosszabbodnak... De ne legyen igazam.
2022. máj. 12. 14:56
További ajánlott fórumok:
- Évek óta nagyon tetszik ez a név nekünk, de elég ritka... Merjük adni a babának?
- Írd le azt a szót ami idegesít, vagy nagyon nem tetszik :P
- Van egy nő a Hoxán, aki nagyon tetszik nekem, de fütyül rám
- Mit tennétek ebben a szituációban? Nagyon tetszik az egyik kollégám.
- Hogy tudom kitörölni egyszerre az üzeneteimet, és nem külön kipipálgatva?Rengeretg van és nagyon hosszú...segítsetek!
- Fogzás alatt szopi-stop: nem nagyon akar szopizni 8 hós lányom, 4 foga jön egyszerre. Tapasztaltál ilyet már?